12-10-2011, 15:53

cok tesekkurler Hidir..guzel goruntuler..devamini bekliyoruz

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]

balıklar (ama canlı)
|
12-10-2011, 15:53
![]() ![]() ![]() cok tesekkurler Hidir..guzel goruntuler..devamini bekliyoruz ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
12-10-2011, 18:05
hıdır teşekkürler güzel resimler.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
12-10-2011, 18:23
çok güzel resimler teşekkürler sanada abi emeğine sağlık
![]() ![]()
12-10-2011, 18:47
Hıdır abi güzel resimler emeğine sağlık senin ekip te benim mesai arkadaşım Bilgin de vardı dalışınızı baya bi banada anlattı kalkan balığını baya bi sevmişsiniz ama kurallar gereği zarar vermemişsiniz resimler çok güzel sayın abim aman konsey başkanımı götürme mazallah hepsini torbaya atar
![]() ![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
12-10-2011, 20:17
Görüntüler harika.. sitede benim de sualtı foto ve video denemelerim var ama bunların yanına bile yaklaşamaz
![]() ![]()
bir tutkudur balık tutmak..
12-10-2011, 20:20
hıdır harika görüntüler süper bir iş yapıyorsun imrenmemek elde değil..3 resimdeki hayvanı bilemedim. birde kuma gömülen kalkanmı pisimi teşekkürler. bu güzel resimleri bizlere daha sık gösterirsen mutlu edersin bizleri
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
12-10-2011, 22:11
doktor yazdı:Hıdır abi güzel resimler emeğine sağlık senin ekip te benim mesai arkadaşım Bilgin de vardı dalışınızı baya bi banada anlattı kalkan balığını baya bi sevmişsiniz ama kurallar gereği zarar vermemişsiniz resimler çok güzel sayın abim aman konsey başkanımı götürme mazallah hepsini torbaya atar senide bekliyoruz.... ![]()
12-10-2011, 22:16
herkese çok teşekkürler fotoların devamı gelicek
bu arada belirtmek isterim scuba dalışında hiç bir canlıya zarar verilmemiştir avcılık sadece nefes tutularak yapılan (serbest) dalışta olmaktadır su altının gizemli dünyasına beklerim
12-10-2011, 22:23
HIDIR yazdı:herkese çok teşekkürler fotoların devamı gelicek hayatımda çok istediğim denizin derinliklerine dalmak bu illeti bırakamadım nefes yok belgeselleri seyrederken içim gidiyor sadece su üstünden şinekörle bakabiliyorum nefesin açık olsun hıdır. ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Zehirli Balıklar | Woiwodia | 10 | 3,626 |
31-08-2012, 11:56 Son Yorum: Woiwodia |
|
<baliklar> | Boğaziçi | 17 | 4,919 |
30-12-2007, 20:46 Son Yorum: fotokopici |