Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Ekim İstavritleri
Evet su sıcak, dün bizim burda Kartal sahilde adamın biri zıpkınla kıyafetsiz dalıyordu Smile
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
xfisher yazdı:istanbul'da barındırması zor biliyorum.. benim teknem var Marmara adasında.. tekneyle yalnız ya da çok kişi farketmez avlanmayı severim.. hatta yalnız çıktığımda daha bi dinlendirici oluyor.. fırtınalı dalgalı havalarda da çıktım tek başıma, iyi tekne kullanırım laf aramızda Wink hem kaptan torunuyum hem de kaptan damadıyım Smile Rahmetli dedem uzak yol kaptanıydı, kayınpederim de emekli kaptan, adadaki kuzenlerimin de hepsi belgeli kaptan, ben de almak istiyorum inşallah seneye niyetim var kaptan kağıdına Smile

Hayırlısı olsun. İnşallah alırsın. ben 2008 yılında aldım 24 mtre kadar tüm dünyada sularında kullana bilirsin diyor Smile ama kullanabilirmiyim o tartışılır Smile

Ama bildiğim kadarıyla ehliyet senede 1 veya 2 defa düzenlenen bir sınavla veriliyor. Ondada bir kurs var gideceksin falan uzun hikaye.

Allah gönlüne göre versin.
Bul
nihatkr yazdı:yok yalçın abi. Ben bu lüferleri boş bırakmam. Bu hafta kesin alırım. Geçen hafta deneyen bile yoktu bizim tarafta. Ben macera yaptım. Denize elini sokuyorsun su hala sıcak lüfer inmez butarafa. Ama hava serinleyince göstermiş kendisini haberlerini aldım Smile bu hafta cumartesi pazar denizdeyim inşallah. (Eve bile gitmem Smile hanım kızacak ama )

allah gönlünün muradını versin kardeşim.rasgelsin.sabırsızlıkla bekliyoruz bul lüferli raporunu.Alkis
Bul
xfisher yazdı:Evet su sıcak, dün bizim burda Kartal sahilde adamın biri zıpkınla kıyafetsiz dalıyordu Smile

Sen kartal tarafındaysan bir haftasonu seni lüfere götürebilirim Smile ama 1 seferlik 2 olmaz. Ben yalnızlığı seviyorum. Smile

ayrıca nasip balıkçılığı biliyorsan bu akşam araya çay içmeye uprayacağım, bir merhabalaşabilriz.
Bul
Evet Atalar'da oturuyorum ben, ama kısmetsizim ben biraz, senin de avına engel olmayayım, yalnızlığı da seviyorsun (benim gibi), sen kısmetine bak, sağolasın Smile
Sen de mi Kartal'da yaşıyorsun? Nasip balıkçılığı bilmiyorum, daha doğrusu Kartal'da hiç balıkçı bilmiyorum, hatta o yüzden malzemelerimi Sirkeci'den alırım Smile Sabah 05:00'da uyandım balığa gitmek için, uyku gözümden akıyor resmen, birazdan uzanacağım sıcak bi uyku iyi gelir bana, inşallah birdahaki sefere.. Seerf
Bul
xfisher yazdı:Evet Atalar'da oturuyorum ben, ama kısmetsizim ben biraz, senin de avına engel olmayayım, yalnızlığı da seviyorsun (benim gibi), sen kısmetine bak, sağolasın Smile
Sen de mi Kartal'da yaşıyorsun? Nasip balıkçılığı bilmiyorum, daha doğrusu Kartal'da hiç balıkçı bilmiyorum, hatta o yüzden malzemelerimi Sirkeci'den alırım Smile Sabah 05:00'da uyandım balığa gitmek için, uyku gözümden akıyor resmen, birazdan uzanacağım sıcak bi uyku iyi gelir bana, inşallah birdahaki sefere..

Yok ben kartalda yaşamıyorum. tuzlada çalışıyorum. Nasip balıkçılık kartaldan pendik tarafına giderken total benzincinin karşısındadır. Camiden az ileride. Fiyatlarıda sirkeciyle aynı sayılır.

sana iyi uykular sevgili berkan. Teklifimiz baki. ayrıca vermeyince mabud neylesin sultan mahmut. Kısmette varsa tutulur yoksa bahane aranmaz bizde.
Bul
nihatkr yazdı:Hayırlısı olsun. İnşallah alırsın. ben 2008 yılında aldım 24 mtre kadar tüm dünyada sularında kullana bilirsin diyor Smile ama kullanabilirmiyim o tartışılır Smile

Ama bildiğim kadarıyla ehliyet senede 1 veya 2 defa düzenlenen bir sınavla veriliyor. Ondada bir kurs var gideceksin falan uzun hikaye.

Allah gönlüne göre versin.

Amatör kaptan belgesini kastetmiştim.. kurs şart değil ama sınavı geçmek gerek tabi.. dünya suları ban şimdilik fazla gelir, ülkemin karasuları yeter şimdilik, sonra dünyaya açılırız Smile
Bul
xfisher yazdı:Amatör kaptan belgesini kastetmiştim.. kurs şart değil ama sınavı geçmek gerek tabi.. dünya suları ban şimdilik fazla gelir, ülkemin karasuları yeter şimdilik, sonra dünyaya açılırız Smile

Smile he he benimde açılacağımdan değil işte. Alınmış alınmıştır.
Bul
nihatkr yazdı:Nasip balıkçılık kartaldan pendik tarafına giderken total benzincinin karşısındadır. Camiden az ileride
hmm sanırım yeri burası http://www.tubiba.com/oltaci-nasip-deniz...-malzemesi
Bul
xfisher yazdı:hmm sanırım yeri burası http://www.tubiba.com/oltaci-nasip-deniz...-malzemesi

Aynen orasıdır.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17 ekim haftasonu avımız. ANTALYALI07 14 1,627 27-10-2015, 14:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  19 Ekim 2013 '' Çift Çapa-1 '' Dolunayda Sargoz Geçidi.... Sargoz35 10 2,053 28-11-2013, 16:31
Son Yorum: Sensei1903
  Ekim - Kasım 2013 Kısa Av Güncelerinden Fotoğraflar... Sargoz35 2 900 09-11-2013, 12:02
Son Yorum: YaKaMoZ
  13 Ekim ist.boğazı MaVrUşGiL spin lüfer avı MaVrUşGiL 47 9,558 31-10-2012, 00:32
Son Yorum: MaVrUşGiL
  14 Ekim Turna Avı rusan 19 2,368 26-10-2012, 20:48
Son Yorum: Cahit Acun
  15 Ekim 2011 Urla Salih Reis 21 3,313 26-10-2011, 12:44
Son Yorum: bucalı
  14-15 Ekim 2011 Levrekçi-Ozan-Doktor Ereğli Balık Avı. doktor 48 6,751 22-10-2011, 10:47
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  30 Ekim- 07 Kasım Çeşme Ildır seabream 27 3,999 11-11-2010, 22:46
Son Yorum: Albatros-gr
  O-P 3. 24 Ekim 2010, Pazar cranium 39 6,365 03-11-2010, 10:35
Son Yorum: cranium
  24 ekİm kirmizilari efsane 19 3,591 31-10-2010, 17:52
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi