Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gecikmiş rapor avdaşım ve kefaller
ALTAYLI yazdı:Sen de sağolasın abicim. Bu işin keyfini sürdürebildiğin kadar devam. Duygularını çok iyi anlıyorum. Böyle güzel paylaşımlara her zaman ihtiyacımız var. Tek kelime ile örnek oluyorsunuzAlkisAlkisAlkisKızımızın gözlerine bakan ne kadar doğru ve güzel olayların olduğunu anlayacaktır.76

Mesaşım alındıysa ne mutlu bana sevgiler.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
Aynen abicim ben bu fotolarda kefalleri değil Sevginin nasıl paylaşılıp yaşandığını görüyorumAlkisAlkisAlkis
Bul
Muhammer abi Allah bağışlasın dünya tatlısı kızınla ne eğlenmişsinizdir kimbilir.. benim de 4 yaşında kızım var, bu yaz ilk balığını yakaladı, bayıldı bayıldı, bana hep balığa gidelim diyor Smile Kız babaları şanslıdır.. insanın kızıyla vakit geçirmesinin ne güzel bir duygu olduğunu çok iyi bilirim, çocuklar bambaşkadır.. Cümlesinin bahtı açık, talihi güzel olsun inşallah..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
muammer kardeş. resimlere gıpte ile baktım eski günler aklıma geldi çok hoş bir duygu çocuklar ile balığa gitmek ayrı bir zevk benimkiler yuvadan uçtu kızım ve oğlum ile o şen neşeli ve balık tutmanın daha da zevk verdiği günler gözümün önünden şoyle bir geçti sana daha nice avlar küçük kızımıza bol şanslar dilerim resimler çok güzel bir parça da olsa maziyi hatırladım teşekkürler ...
Bul
ALTAYLI yazdı:Aynen abicim ben bu fotolarda kefalleri değil Sevginin nasıl paylaşılıp yaşandığını görüyorumAlkisAlkisAlkis
Teşekkürler.
xfisher yazdı:Muhammer abi Allah bağışlasın dünya tatlısı kızınla ne eğlenmişsinizdir kimbilir.. benim de 4 yaşında kızım var, bu yaz ilk balığını yakaladı, bayıldı bayıldı, bana hep balığa gidelim diyor Smile Kız babaları şanslıdır.. insanın kızıyla vakit geçirmesinin ne güzel bir duygu olduğunu çok iyi bilirim, çocuklar bambaşkadır.. Cümlesinin bahtı açık, talihi güzel olsun inşallah..
Berkan raporunu okudum allah cümlemizin evladının bahtını açık ve hayırlı eylesin yüzünüzden gülücükler hiç kaybolmasın ufaklığın gözlerinden öperim rastgelsin.Gulumse
brösi yazdı:muammer kardeş. resimlere gıpte ile baktım eski günler aklıma geldi çok hoş bir duygu çocuklar ile balığa gitmek ayrı bir zevk benimkiler yuvadan uçtu kızım ve oğlum ile o şen neşeli ve balık tutmanın daha da zevk verdiği günler gözümün önünden şoyle bir geçti sana daha nice avlar küçük kızımıza bol şanslar dilerim resimler çok güzel bir parça da olsa maziyi hatırladım teşekkürler ...
Hayati ağabeyim inş torunlarınlada gönlündeki avları ve güzellikler geçirmen dileklerimle rastgelsin ağabeyim.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
allah gönlüne göre vermiş muhammer abicim.evlatlarla balıkçılık herkese nasip olsun inşallah.huzurlu,keyifli bir av olmuş.eh balıkta var daha ne olsun.körfezde çıkan her balık bana neşe veriyor.neydi bir ara çanlı varlık yoktu.afiyetle abim.
Bul
yycolak yazdı:allah gönlüne göre vermiş muhammer abicim.evlatlarla balıkçılık herkese nasip olsun inşallah.huzurlu,keyifli bir av olmuş.eh balıkta var daha ne olsun.körfezde çıkan her balık bana neşe veriyor.neydi bir ara çanlı varlık yoktu.afiyetle abim.

Sağolasın yalçıncım cümlemizin evladı hayırlı olur inş evet eskiye nazaran körfez daha iyicene arada bir de olsa kırlangıç çıkıyor buda körfezin temizlendigine delalettir senin ekipte güzel avlar yapıyor tebrik ederim rastgel[Resim: photo0017ez.jpg]

sin .Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
muhammer41 yazdı:Sağolasın yalçıncım cümlemizin evladı hayırlı olur inş evet eskiye nazaran körfez daha iyicene arada bir de olsa kırlangıç çıkıyor buda körfezin temizlendigine delalettir senin ekipte güzel avlar yapıyor tebrik ederim rastgel[Resim: photo0017ez.jpg]

sin .Gulumse

teşekkür ederim abicim.körfezde 80li yıllarda,lüfer,kalkan,kırlangıç,karagöz ne ararsan vardı.hele en dakikleri lüferdi.eylül 15 dedimi yemimiz hazır balıkta olurduk.hiç şaşmazdı.hatta bizim lüfer diye tuttuğumuz balıklara şimdi kofana diyorlar.ne güzel değilmi.Siyirdim
Bul
İnş o günlerde geri döner temennisiyle rasgele yalçın.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
muhammer41 yazdı:İnş o günlerde geri döner temennisiyle rasgele yalçın.

inşallah abicim.Affet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Geciken rapor ve anılarım Cihan Deniz 10 4,027 30-08-2013, 01:28
Son Yorum: Cihan Deniz
  2009 yılı nostalji toplu rapor araphüso26 31 5,989 09-12-2009, 21:46
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi