Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kütahya, eskişehir,afyon sazan
Ömer amca hoş geldin hoş bir yere geldin.. bu tutku nasıl bir şey maşallah.göl gölet bırakmamışsın diyecm amma çatören kunduzlar bolu tarafındaki göletler kalmış.. sarıyer gökçekaya ankara tarafıda pek gezememişsin bu seneSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
amca43 yazdı:5 eylül 2011 yeşil kavak göleti aynalı düz sazan yayın çapağı istemediğin kadar hepsi suya iade 1 gün 1 gece MANİSA 11 eylül 2011 14 eylül 2011 arası ilk deneyimimdi kula göleti 1 gece tık yok demirköprü barajı 1 gece 3kg bir tane 1 kg civarı 1 tane 3kg göl başında yendi 1kg suya iade( burada cime ile tanıştım ve cimeci hüseyin abi ile ve diğer tanıştığım insanlar tam bir insanlık dersi aldım insanlık ölmemiş teşekkürler manisa salihli adala avlak yerimiz köy muhtarı ve malzemeci kemal abi bide tamekte çalışan süleyman avlak ve yem konusunda bi yarış vardı yardım için demirköprüye bayıldım gitme imkanı olanlara tavsiye ederim 8 saat kaldım yılan korkusu olana tavsiye etmem yanımdaki arkadaşlar yüzünden sabahını göremeden kalktım yılanlardan korktular 3 adet kamp yerimizde görünce terk ettik ii av olacaktı bence geceden 1 tane 3 kg ve 1kg balık almıştık artı sazan turna kefal kolyoz yayın israil levrek alabalık vb tatlı su balığı her türü mevcut tekrar belirteyim yardım sever insanlar yardım için yarış halindeydiler şu anda telle irtibattayım balık başlammış daha başlasın ordayım)

abi gitmediğin yer kalmamış okurken demirköprüye de gelseymiş madem diyordum senin için oraya da gelmişsin.. Big Grin

taytandaki cimeci hüseyin abiden bahsediyorsun sanırım,hala cime satıyor mu? ağcılar levrek(sudak) bırakmadı neredeyse

bir de merak ettim yeşilkavak göleti ne tarafta?
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Ankara ya gelme boş dönersin.

Küspeli takım kullanmak da yasak.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Bir yıllık raporu toptan vermişsin, anlaşılan evde durmamışsın hiç barajları ve göletleri dolaşmışsın istediğin balığı bulsan sanırım aynı yere giderdin gerçi anladığım kadarı ile gezmeyi ve değişik yerler görmeyi seviyorsunuz.. Rastgele..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi