Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk Palamutum :)
arores yazdı:Bu arada bişey sorucam.Bu sıyırtma kurşunuyla rapala yada kaşık atabilir miyim?

atılır aslında,ben sıyırtma kurşun takıp 2 kulaç öteye turuncu ipek takıp zargana tutuyorum boğazda,rapala takıp neden olmasın ama dibe inmesi zorlaşır kurşunun.
Bul
Ben en iyisi sağlam bir alış veriş yapayım.Olmaz olmaz değil balık işinde.İlk balığımı nasıl tuttuğumu anlatayım.
Boluda büyüdüm ben.Ortaokula gittiğim zamanlarda bir gün Gölköy baraj gölüne pikniğe gitmiştik.Küçük bir dere var göle akan.Oranın kıyısında oynarken bir misina buldum ve ucundada kanca vardı.Sazan kacası tabi ozman nerden bileyim ne kancası olduğunu Gulumse yaklaşık 2 metre felandı misina.Ekmek taktım ucuna ve o derenin göle aktığı yerden şöyle alimle salladım dibe gtti ekmek bir kaç saniye geçmedi bişey asıldı heyecanla bi çektim kahverengi bi balık şöyle şatafatlı bişey sonradan öğrendim tabi hollanda sarısı dedikleri balıklardan tutumuştum çok sevinmiştim o zaman.İşte o zamandan beridir balık sevdalısıyım Gulumse
Bul
Tebrikler yakup kardeş afiyet olsun.Alkis
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
palamut guzelmis Yakup..Alkis
palamut`un cekmesi de ..yemesi de guzeldir..afiyet olsun..Seerf
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:palamut guzelmis Yakup..Alkis
palamut`un cekmesi de ..yemesi de guzeldir..afiyet olsun..Seerf
daha da bollarina
rastgele

Teşekkür ederim abi.Bu arada sende fotoları eklemişsin 1 tavalık balık diye ama senin tava baya büyük bişey heralde Gulumse
Bul
arores yazdı:Teşekkür ederim abi.Bu arada sende fotoları eklemişsin 1 tavalık balık diye ama senin tava baya büyük bişey heralde Gulumse

SiyirdimSiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrik ederim, daha bollarına inşallah, rastgele.Alkis
Bul
yakup acaip bi zevk olmuştur sende artık devam tebrikler AffetAlkisAlkisAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Olmaz mı yavaş yavaş ustalaşıyom mu ne Bobo yoksa acemi şansı mı Siyirdim
Bul
sarayburnu sana uğurlu gelmiş
Bul