Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çakmaklıda Refik kaptanla bir gün
Tabiki dediklerin maalesef doğru Ercan abi çoğu tekneci böyle
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Bazıları mutlaka bunların dışında ama geneli böyle. Hocama katılıyorum ve baştan sağlam asılın ve konuşun hatta yamuk yapın bu ne kardeşim sen dalga mı geçiyorsun gibi. Birkaç organizasyonda benim tavrımı hatırlayan arkadaşlar katılacaktır. Çeşme gibi. Para veriyoruz ve yalandan dolaştırıyorlar. İçimizden anlayan oldumu pek memnun kalmıyorlar ama kıvırmadan durmuyorlar. Siz siz olun baştan konuşun kardeşimNayirolamaz
Bul
cihan bereketli olsun çok güzel bir av geçmiş Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
tamam abi dediklerin kulağıma küpe olacak saol
Bul
lionast yazdı:tamam abi dediklerin kulağıma küpe olacak saol

Eğer Çakmaklı'ya gidecek olursanız önceden haber verin konuşuruz. Hatta müsait olursa ben de gelirim76
Bul
Abi yakında yapmayı planlıyoruz senide haberdar ederim
Bul
lionast yazdı:Abi yakında yapmayı planlıyoruz senide haberdar ederim
Tamamdır Hafta sonları için şu aralar zor ama siz yine de arayın. İsmail'de var ama buradan da bildireyim. 0532 556 814976
Bul
tamamdır abi numaranı kaydettim
Bul
bereketli olsun cihan daha güzel avlarımızda olacak inşallah şartlar uygun değilmiş sağlık olsun.ercan abimin dedikleri aynen doğru geçen haftada konuşmuştuk bu konuyu gelenleri kek görüyor çoğu tekne sahipleri. isparoz ve kopez tutup eğlensinler yeter gözüyle bakıyorlar.artık bize daha çok haz veren avlar yapmak lazım ben illlada çipura diyorum ne yapayım çok güzel Gulumsedevamını dilerim kardeşim rastgele.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
ALTAYLI yazdı:Tamamdır Hafta sonları için şu aralar zor ama siz yine de arayın. İsmail'de var ama buradan da bildireyim. 0532 556 814976

en yakın zamanda abicim görüşürüz inşallah selamlar.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi