Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kasna avlarım
yycolak yazdı:Niye göremiyorsun şekerim,çok güzel fotolar.Ben bile görebiliyorum.Siyirdim

İşin garibi sadece bu konuda göremiyorum diğer konulara giriyorum hepsi tıkır tıkır gözüküyor..Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:İşin garibi sadece bu konuda göremiyorum diğer konulara giriyorum hepsi tıkır tıkır gözüküyor..Smile

Enteresaaaaaan....SmileHi
Bul
Kefallerin tadı iyi olur.Sahtelerinde güzel bende çekirge ve arı gibi olanını beğendim.Rasgele...Alkis
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
HAŞİM77 yazdı:Muhammer abi manzara ve balıklar süper her daim güzel avların olsun.Seerf
sağolasın haşim senin avlarında daim olsun rastgelsin.
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Muhammer bey, kefaller iyiymiş gerçekten.Tebrikler.
Bu arada ; İlk fotoya bayıldım tablo gibi yer..
Teşekkür ederim adminim.
rusan yazdı:Manzara da balıklar da harika tebrikler
Sağolasın ruşan.
ufuktan26 yazdı:Muhammer abi, bu böcek taklidi kandırıcıların kasna(biz kepenez diyoruz) avında bu kadar güzel iş yapacağını tahmin etmezdim.Tebrik ederim.Alkis
Güzel av olmuş.Afiyet olsun Seerf
Teşekkür ederim ufuk hocam atçekte kurbağa ve arı çok başarılı idi.
yalova tatar yazdı:muhammer abi çok güzel av olmuş tatilde güzelmiş paylaşım için teşekkürler
Alkis
Sağolasın erden kardeşim.
cilingoz yazdı:muhammercim çok güzel av yapmışsın tebrik ederim görüntüler harika paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler selim kardeş.
Uzun_ahmet yazdı:Muammer abi güzel geçen tatil ve balık avı çok hoş olmuştur, tebrikler abi..AlkisAlkis
Ya bu resimleri ben niye göremiyorumki şimdi..Snifsinf
Sağolasın ahmet kardeşim çerezleri temizle belki görürsün.
yycolak yazdı:Harikasın Muhammer abicim,ellerin dert,yüreğin keder görmesin.Afiyetle.Alkis
Teşekkür ederim yalçın kardeşim sağolasın.

Köksal yazdı:Kefallerin tadı iyi olur.Sahtelerinde güzel bende çekirge ve arı gibi olanını beğendim.Rasgele...Alkis
Sağolasın köksal kardeş arı ve kurbağa en başarılı olanı idi rastgelsin.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
tatlısu kefali çok kılçıklı bir balıktır,ince kılçıkları vardır.o yüzden pek tercih etmiyorum.ama o sahteler gerçekten çok güzeller.tebrik ederim..
Bul
bereketli olsun abi ne güzel avlar yapmışın devamını dilerim afiyet olsun rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
maceratorr yazdı:tatlısu kefali çok kılçıklı bir balıktır,ince kılçıkları vardır.o yüzden pek tercih etmiyorum.ama o sahteler gerçekten çok güzeller.tebrik ederim..
Rıfatcım tatlısu balıkcılığı denizde yaptığın avlara tecrübe kazandırır bilhassa kıyıdan atçek avlarına lüfer palamut ve levrek avlarına antraman olur denemeni tavsiye ederim rastgelsin.
bahriyeli yazdı:bereketli olsun abi ne güzel avlar yapmışın devamını dilerim afiyet olsun rastgeleAlkisAlkisAlkis
Çok sağolun kardeşlerim avlarınız daim olsun rastgelsin.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
Değil çerez temizliği neyi temizlersen temizle yok yok...Snifsinf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
tebrikler Muammer bey,ayrıca paylaşım için teşekkürler,tatlısu sahtelerini hep merak etmişimdirAlkis
Bul
Muhammer abi..doganin icinde yaptiginiz bu guzel avlara imreniyorum..Alkis
bu arada baliklar da cok guzel afiyetle
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gecen seneki avlarim Cihan Deniz 4 772 19-02-2016, 00:20
Son Yorum: Cihan Deniz
  2009 yılı avlarım.. ANTALYALI07 25 4,476 09-12-2009, 00:32
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi