Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nihat Abi ( levrekçi ) özelden msj attım, müsait olursan cevaplarını bekkliyorum.
yycolak yazdı:O işi yönetim yapabiliyor ancak Salihcim.Zararı yok dursun varsın.Wink

ben silebilirim yetkim var.Hehe
Bul
bucalıfikret yazdı:ben silebilirim yetkim var.Hehe

Haydi o zaman.Kim tutuyor seni.Wink
Bul
salih eve gelir gelmez siteye girer önce mesajlarıma bakarım sonra sitedeki yeni konulara bakarım sonra yoklama konusundaki yaramazları kovalamaya çalışırım SiyirdimHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:salih eve gelir gelmez siteye girer önce mesajlarıma bakarım sonra sitedeki yeni konulara bakarım sonra yoklama konusundaki yaramazları kovalamaya çalışırım SiyirdimHappy

Burayı iyi ki buldum, çok güzel ortamınız var. Bunu sağlayan siz değerli insanlardır muhakkak AlkisAlkisAlkis
[SIZE="5"] Avcı kırk gün taban eti, bir gün av eti yer [/SIZE]
Bul
expert0540 yazdı:Burayı iyi ki buldum, çok güzel ortamınız var. Bunu sağlayan siz değerli insanlardır muhakkak AlkisAlkisAlkis

daha dur salih güzelliklerin sonu yok,organizasyonlarımız oluyor ve hergün tam gün hatta gece online üyelerimiz var yani canlı gibi bizim forum Gulumse.teşekkürler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:daha dur salih güzelliklerin sonu yok,organizasyonlarımız oluyor ve hergün tam gün hatta gece online üyelerimiz var yani canlı gibi bizim forum Gulumse.teşekkürler.

Bir gün bize de katılmak nasip olur inşallah Alkis Keyfiniz daim, balığınız bol olsun Gulumse
[SIZE="5"] Avcı kırk gün taban eti, bir gün av eti yer [/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:daha dur salih güzelliklerin sonu yok,organizasyonlarımız oluyor ve hergün tam gün hatta gece online üyelerimiz var yani canlı gibi bizim forum Gulumse.teşekkürler.

aa benden bahsetti Siyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:aa benden bahsetti Siyirdim

sen siteye gereken ilgiyi azalttın ortak,gecede 2 mesaj ben geldim ben gittim artık ne işin varsa Siyirdim
Bul
feraha çıkmak açısından olması gereken işlerin akibetinden sebep can sıkıntısı oluyor be ortak,,bırak yazıp çizmeyi, sağlıklı düşünmek bile zor bu aralar..bi kaç kişiyi vursam rahatlayacağım ama çocukları özlerim diye kendimi kandırıyorum..Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi