Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Böbrek rahatsızlığı çekenlere
aberin bo allah düşmanıma vermesin berbat bir ağrısı var sülalece çekiyoz biz taş ocağı gibiyiz maşallah
Bul
Bendede böbrek taşı var. şu ana kadar 2 kez kırdırdım. halada üretime devam ediyorum. Ölene kadarda böyle sürüp gidecek maalesef Cry

Allah kimsenin başına böbrek taşı hastalığı vermesin. Ancak çeken bilir. Düşürmemiş arkadaşlar onun acısını hayal bile edemezler. Heleki taş kırdırmak çokta kolay katlanılan bir şey değil. ilk kırdırdığım taş calcium okzalat. türkiyedede en çok görülen bu taş.
30 dakika boyunca 3000 kez kalın bir çuvaldızı vücudunuza sokup sokup çıkarıyorlar sanki.

Rowatinex' i bende yeni kullanmaya başladım. 500' lük kutusunu getirttim yurtdışından. Türkiyede 500' lük olanından bulamadım. Getirmiyorlar herhalde. akmerkezdeki eczanede 100' lük kutusunu 45 milyon gibi bir paraya aldım. Fiyatını merak edenler olabilir. 500' lük kutuyu yurtdışından 100 milyon civarına getirtim. aradaki fiyat farkı çok haliyle Mad

Kullanmaya başlayalı çok olmadığı için şu anda müspet bir fayda göremedim ama umutluyum. Internette yaptığım araştırmalarda olumsuz bir görüş bildiren görmedim bu ilaçla ilgili.

Birde şunu duydum. sanırım kofananın(başka balıkta olabilir) kafasında bir küçük taş oluyormuş. bu taşı iyice ezip içilirse taş düşürmeye yardımcı oluyormuş. bu konuda bilgisi olan varmı? Bizi aydınlatırsa sevinirim.

Böbrek sorunu olan arkadaşlarıma geçmiş olsun. Bu konuda bilgisi olup bunu bizimle paylaşan herkese çok teşekkürederim.

Saygılar,

Cüneyt
Bul
Cüneyt kardeşim sizlerede geçmiş olsun dediğin gibi bu sıkıntıyı yaşayan bilir.Kriz halini anlatacak kelime bulamıyorum.Sanırım o durumda duvarları aşağı indirecek kadar kendini güçlü ve çaresiz hissediyorsun.
Rowatınex'in bana sağladığı fayda umarım sende de görülür.İzmir'deki iki arkadaşıma da iyi geldi ve düşürdüler.Bu arada EŞKİNA(kaya levreği)olarak bilinen balığın beynindeki taşlar bir çay bardağı içinde limon suyu ile eritilerek sabahları aç karnına içilmesi durumunda da fayda sağlamaktadır.Her taş bünyeye göre değişiklik arz ediyor.Bildiğim kadarıyla 18 çeşit taş varmış.Ayrıca çınar ağacının kökünden kesilecek bir parça kaynatılarak bir yemek kasığı olarak içilirse o da fayda sağladığı deneyenler tarafından dile getiriliyor.İst.da satılmasına çok sevindim. Selamlar sevgiyle kalın
Bul
Geçmiş olsun arkadaşlar....
bu rahatsızlığı çeken arkadaşlara çok geçmiş olsun allah şifa versin
Bul
xxl üstad
gecmiş olsun arkadaşım ben sizden yeniyim sitede bu itibarla merhaba diyorum.selamlar.
Evvela xxl üstadım geçmiş olsun. Diğer böbrek mağdurlarına da ALLAH şifa versin.
Babam da bu illetten yıllarca çekti, fakat kırdırmalar sonuç getirmedi. En son; bir tutam AVAKADO yaprağını bir tencere suda bir kaç kaynar kaynatıp içmesini tavsiye etti bi arkadaşı. bir kaç ay kullandı. Vücudu sürekli üretmesine rağmen son 2-3 senedir şikayetler kesildi. Bu bitki baharat satan her yerde bulunuyormuş. Yalnız babam sabahları kahvaltıdan 30-60 dk. önce içerdi. (bu arada tatsız bieşydi Smile)
Bul
Mustafa kardeş dileklerin için teşekkürler babana da geçmiş olsun dediğim gibi bunu çeken bilir sende dikkatli olmalısın bu illet genetik te olabiliyor Avakado yaprağı ve kırk kilit otu aynı etkiyi gösteriyor bulundurmakta fayda var
Bul
çok geçmiş olsun bende eczacıyım bu ilacı daha önce duydu ama şimdi talep daha çok arttı ilaca tekrar geçmiş olsun saygılar ve bol sağlıklı hayat diliyorum[attachment=5200]
Bul
nasuh yazdı:çok geçmiş olsun bende eczacıyım bu ilacı daha önce duydu ama şimdi talep daha çok arttı ilaca tekrar geçmiş olsun saygılar ve bol sağlıklı hayat diliyorum

Arkadaşım aramıza hoşgeldınız ...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AVAKADO VE BÖBREK TAŞLARI ahidirzaman 12 5,082 22-12-2008, 00:08
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi