Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hazır set
Hüseyin abi durum şu:
Hem Hopa'da kıyıdan atmak istiyorum (at çek olur başka yöntem olur) hem de Çoruh Nehrinde (çok büyük balık olması gerekmez) atmak istiyorum. Yöntemleri ve balıkları takım kurduktan sonra araştıracağım.(sizlere sorarım herhalde Gulumse)
Bu ikisi bir arada mümkün değilse o zaman baştan düşünürüz.
Bul
hocam atçek için başka takımlar kullanman gerekli spin kamış ve spin makiina kullanmak lazım. amatör balıkçılık deyip geçme bir olta takımı ile her çeşit balık tutmak biraz zor.yukarıdaki aatkım daha öncede yazmaya çalıştığım gibi bekleme avları için yeterli300 gr balıkta tutarsın5-10 kgda fakat tatlısuda turna alabalık falan tutacaksan olmaz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
O zaman ben bir spin takım bakayım hem denizde hem tatlısuda atçek yapayım. At çek ile yakalanabilecek tatlı su ve deniz balıklarına bakarım ona göre kaşık, sahte felan ne gerekiyorsa ayarlarım. Bu arada yukardaki takım dediğin ilk yazdığım sizin tavsiye etmediğiniz mi yoksa sonradan sizin tavsiyenizle oluşturduğum mu? Çok teşekkürler.
Bul
drecco2003 yazdı:Sepetim
Ürün Satır toplamı
SX 5000C BANAX MAKİNE 118,37 TL
Lineaeffe turnafresh kamış 3.90 74,27 TL
POWERLINE EXTREME 300 METRE 0,37 MM MİSİNA 15,93 TL
FLADEN DÖNER KAŞIK SETİ 7535 8-14 G 5P 13,63 TL
HORTUMLU KURŞUN 1232 15 GR 5 Lİ PK 4,64 TL
HORTUMLU KURŞUN 1232 10 GR 5 Lİ PK 4,13 TL
ASSO Ultra Low Stretch Fluorocarbon Misina
Misina kalınlık :0.22 12,20 TL

Sepet toplamı : 243,17 TL

Battı balık yan gider.

Sepetle ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim? Eksik yada gereksiz bişey var mı?

Olta iğnesi, Şamandıra gibi malzemeleri yakınlardaki marketlerden almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
makina ve kamış benim yazdıklarım. misina dersen ben pelikan misina bobinlerinden kullanırım...bobon pelikan misina yazarsan kolaylıkla inceleyebilirsin.atçeklerde hafızasız misina daha çok işine yarar karışmaz.. özel mesajlarını bir incele
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi