Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
özdere min org
tedirgin SaZaN yazdı:şimdi ilk mesajındaki 2 resim göründü abi,haa o yayıncı emmiye söyle kendini fazla yormasın , 3 gün sonra bize lazım,maazallah oda tutamazsa aç kalırız TuranköydeSiyirdim

ömerim bol gopes gönderelim size kamil arkadaşı biliyorsun gopes ustası.SiyirdimSeerf
Bul
hadi bakalim beyler..bol balikli keyifli bir gun gecirmeniz dilegim ile
rastgeleyin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
oohhh maşallah ekibe bakın maalesef afyon seyahati nedeni ile bu güzel karelerde yokum SnifsinfBaby bol balıklı bol keyifli bir gün olur inşallah Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bucalıfikret yazdı:ömerim bol gopes gönderelim size kamil arkadaşı biliyorsun gopes ustası.SiyirdimSeerf

abi boşver kupayı yaw, mercan yada karagöz göndersen daha makbule geçer,söz çarşamba akşamı balıkları ağlatmayacağızSmileSeerf
Bul
Kare kurulmuş sizleri seviyorum, rastgelir inşallah..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Tekne sahibi ekibi mercan merasına götürmüşAlkisherkesin keyfi yerinde akşam fotolarda görürüzSeerfbol şanslar arkadaşlarGulumse
Bornova - izmir
Bul
Maşallah ekip tamam.Keyifli ve bol balıklı bir gün geçirmenizi dilerim arkadaşlar.Seerf Rastgele
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Bu organizasyon için sağolsun Yalçın ve ben herkezi hareketlendirdik ve ben maalesef o resmin içinde olamadım. Kuşadasında aldığımız 2 günlük ve İzmir'deki 3 iş beni bu org.dan mahrum etti. SabahTabii bana göre)Gulumse 13.30 gibi kalktım ve gelen telefonlardan hemen Yalçınları aradım. Hem çokHappymutlu oldum hemdeSiyirdimüzüldüm. Neyse detayları daha sonra konuşuruz program 19.15'te başlıyor akşama konuşuruz76
Bul
Vay be bizim haberimiz bile yok Snifsinf
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
işte sitemizin güzelliği ,biraraya gelip balığa gidiyorsunuz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Özdere lambuka kayit 15 1,343 10-11-2016, 19:38
Son Yorum: orhanekmekci
  özdere fangri kayit 23 1,669 25-11-2015, 16:24