Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
şerpa yazdı:birkaç gündür giremiyordum siteyi ne oldu bilmiyorum bir açıklama yaparmısınız. biz beş arkadaş yıllık izinlerimizi almıştık o zamana
hakan şimdi burada sana tüm olanları yazsam gene site karışacak,kimse kendini haksız bulmuyor herkes kendince haklı ve bir şekilde insanlar bu durumda mağdur oldular,bende herşeyimi o 2 güne ayarlamış çocuğumun yıl sonu veda partisinden çıkıp gelecektim ozanla herşeyi ayarlamıştık beni rahatsız edecek olayların olacagını planlandıgını duyunca ben gelmeme kararı aldım buraya kadarı benimle alakalı bundan sonrasında mehmet abi bazı görüşmeler yaparak organizasyonu iptal edeceğim dedi ve etti.kısaca şunu söyleyebilirim yalovada organizasyonla ilgili sorunlar çıktı ve orada ilgilenecek kimse kalmadıgından mehmet abi bizlere danıştı ve iptal etti.
yalnız şu varki sizin durumda olanlar bi şekilde yine biryerlerde bişeyler yapabilirler sanırım tedirgin sazanımda bunda vardır duruma göre bende olabilirim..bunu site olarak değilde kendi aramızda konuşarak siteden ayrı şekilde programlamaya çalışalım.iyi geceler kardeşim olmadı yarın telefonlaşırız.
Yorumları: 267
Konuları: 14
LeVrEkCi yazdı:hakan şimdi burada sana tüm olanları yazsam gene site karışacak,kimse kendini haksız bulmuyor herkes kendince haklı ve bir şekilde insanlar bu durumda mağdur oldular,bende herşeyimi o 2 güne ayarlamış çocuğumun yıl sonu veda partisinden çıkıp gelecektim ozanla herşeyi ayarlamıştık beni rahatsız edecek olayların olacagını planlandıgını duyunca ben gelmeme kararı aldım buraya kadarı benimle alakalı bundan sonrasında mehmet abi bazı görüşmeler yaparak organizasyonu iptal edeceğim dedi ve etti.kısaca şunu söyleyebilirim yalovada organizasyonla ilgili sorunlar çıktı ve orada ilgilenecek kimse kalmadıgından mehmet abi bizlere danıştı ve iptal etti.
yalnız şu varki sizin durumda olanlar bi şekilde yine biryerlerde bişeyler yapabilirler sanırım tedirgin sazanımda vardır.bunu site olarak değilde kendi aramızda konuşarak siteden ayrı şekilde programlamaya çalışalım.iyi geceler kardeşim olmadı yarın telefonlaşırız.
tamam abi ben çarşamba günü senin yanına gelirim ozan müsait olursa onuda alırım görüşürüz. iyi geceler
tamam hakan ya sabah börek yemeye yada öğlen pide yemeye gelin
iyi geceler.
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
börek ,pide,, demiyorki kuzu çevireyim,mangala biftek atayım,,o akrebi azad et cebinden
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
O zaman biz izmirde bi plan yapalım.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Şaka gibi.Hayırlısı olsun.Üzüldüm gelişim garanti olmasada.