Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kASNA AVI
tebrik ederim mehmet abi güzel bi hafta sonu avı olmuş...
ANKARA Serkan ÇİFTCAN eski nick rocero
Bul
mehmet abi güzel bi gün geçirmişsiniz tebrikler .Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Tebrikler Mehmet Bey. Güzel av yapmışsınız. Paylaşım için teşekkürler. Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
turna yazdı:Tırıvırı av mahallinde şeresizler den kalma, resimini çekip kurşunu kesilip, kasnak ve misine ile ganimetler listesine alınmıştır ağ kısmı da yakıldı.

Ama resim silinmiş neden silinmiş anlamadım.
mehmet abi tarım bakanlığı tırıvırı resmine ceza kesiyor,bu nedenle kaldırdık.
Bul
LeVrEkCi yazdı:mehmet abi tarım bakanlığı tırıvırı resmine ceza kesiyor,bu nedenle kaldırdık.

Nihat bunu ilk defa duydum, bilmiyordum onun için koymuştum.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Mehmet abi tebrikler çok güzel olmuş, bizde gittik bu hafta ama boş döndük siz güzel balık almışsınız, bereketli olsun..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
mehmet abi bereketli av olmuş paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Tırıvırı denilen bu baş belası tümden yok olacaktır. Mücadele topyekün olmalı. Avınız bereketli olmuş sanırım yorgunluğunuza değmiş. TebriklerAlkisAfiyetle ve bereketleSeerf
Bul
av bayileri sattğı sürece bitiremeyiz bu tırıvırı olayını bir çok av bayi tanıdıklarına sağlıyorlar yabancıyada yok çekiyorlar büyük cezalar olmasına karşı hala el altından satış yapanlar var Hadiordan kalecikde kızılırmakda su kenarında dünya kadar trıvırı görürsünüz suyun iç kenarlerında ağaçlara takılmış temizlemeklede bitmiyorBaby
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bu arada mehmet abi güzel olmuş avınız Alkis son 25 güne giriyoruz yasak başlıyor bu arada tadını çıkarmaya bakın Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi