Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmir'de Jigging yapabileceğimiz yer varmı?
Dün gece yazdığım yazının gitmediğini düşünerek tekrar yazmışdım.
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:geldi bak..
guzel levrekli bir rapor..
at cek ile

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=13238

ImageShack den yüklenen güzelim balık fotoları kurbağaya dönmüşHadiordan
Bornova - izmir
Bul
Erhancım Faruk ve Orhan Abilerinden güzel bilgiler gelmiş.Olmadı beni ararsan sana tekne telefonu veririm.
Ailemize hoş geldin sevgili kardeşim.
Bul
Yalçın,Orhan ve Faruk abime ve herkese çok teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için yalçın abi telefon numaranı alabilirsem mutlaka ararım bu haftasonu düşünüyoruz hava güzel olursa tabi malum bu aralar izmir sel oldu..
Saygılar..
Bul
murzaziel yazdı:Yalçın,Orhan ve Faruk abime ve herkese çok teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için yalçın abi telefon numaranı alabilirsem mutlaka ararım bu haftasonu düşünüyoruz hava güzel olursa tabi malum bu aralar izmir sel oldu..
Saygılar..

İzmir havası Erhancım,hiç belli olmaz.
Görüştüğümüze sevindim.Bucayada beklerim kokoreç seviyorsan.Wink
Bul
Erhan ,ben gece ufak bir yanlis yaptim..
bu gun dukkanda aklima geldi de..konuya tekrar bir baktim..
sen jigging ile av sekli sormussun..ben ise sana kiyidan at-cek ile bilgili konu onerdim....neyse...kiyidan at-cek te fena sayilmaz....rastgele
asagidaki son konularinda jig ile Rauf kaptan guzel avlar cikariyor..Alkis..sadece Izmer` de degilSnifsinf..

http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=367
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:ImageShack den yüklenen güzelim balık fotoları kurbağaya dönmüşHadiordan
Orhan abi ,ben tekrar baktim..fotolar da bir hasar yoktu..sizde mi oyle cikiyor acaba?Hi
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Önemi yok faruk abi ilgilenmen yeter,baya inceledim kıyıdan jigging de zevkliymiş Gulumse İzmir de balık konusunda ciddi bir sıkıntı var yalçın abi ile konuşma fırsatımız oldu sağolsun çok ilgilendi,kokareç yemeğe mutlaka gelecem Smile normalde balıkçı adam gittiği yeri,kullandığı yemi öldürsen söylemez! burada,balık tutmanın bencillikten öte sosyalleşme ve yaşam tarzı olduğunu bir sevda olduğunu birkez daha anladım.İlgilenen tüm abilerime sonsuz teşekkürler..
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi ,ben tekrar baktim..fotolar da bir hasar yoktu..sizde mi oyle cikiyor acaba?Hi
Şimdi baktım,yine buz kalıbına girmiş kurbağaHadiordanaynısı fikonun imzasındada çıkıyorHappy
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:İzmir havası Erhancım,hiç belli olmaz.
Görüştüğümüze sevindim.Bucayada beklerim kokoreç seviyorsan.Wink
ben seviyorum geleyimmi.SiyirdimSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu balığın cinsini bilen varmı tito_adnan 25 5,621 25-09-2007, 22:40
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi