Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kışlık murat
Uzun_ahmet yazdı:Muratım bunun dönüş yolunda ESKİŞEHİR e uğraması yokmuydu, bak şimdi olmadı eğer Eskişehir üzerinden geçip gittiisen üzülürüm..Hadiordan
Bidaha olmasın..Snifsinf

evet uzun üstünden geçiyorda uçakla Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
soğuk havada sıcak buluşma
Dalış Eğitmeni
Bul
81 senesinde ankarada 1 ay askerlik yaptım yapmaz olaydım.HadiordanHadiordan sis ve kötü hava devam ediyormu muratım izmir'in sıcağını götürseydin giderken kamil gayet rahat duruyor oysa sen donmuş gibi bir halin var hazır yaKALAMIŞKEN SORAYIM İZMİR MİNİ ORG YAP HAVALAR GÜZEL GİDİYOR kamil kardeş yüreğine sağlık arkadaşlığın on numara teşekkürler.AlkisAlkisAlkis
Bul
pardon harfler büyük yazılmış özür.
Bul
bucalıfikret yazdı:81 senesinde ankarada 1 ay askerlik yaptım yapmaz olaydım.
abi Ankaraya 8-10 kere falan gittim,ancak nedense bi türlü ısınamadım oraya yaw,normalde resmi dairelere bile hazzetmezken resmiyetin başkenti hep sıkıcı geldi,hele o aşşağı ayrancıda berberde yediğim bir kazık varki hala unutamadımSiyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:abi Ankaraya 8-10 kere falan gittim,ancak nedense bi türlü ısınamadım oraya yaw,normalde resmi dairelere bile hazzetmezken resmiyetin başkenti hep sıkıcı geldi,hele o aşşağı ayrancıda berberde yediğim bir kazık varki hala unutamadımSiyirdim

sewnde tam kazık yiyeceğin bir yere takılmışsın ne işin var aşağıayrancıda sıhıye neyine yetmezki ol gariban traşı ver dört lira Siyirdimişin aslı dünde biz muratla aynı işi yaptık Baby ama ben anlatmayım Hi
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Angaralı nede olsa havaya alışıkHappy Muratın hali içler acısıGulumsesoğuk havada sıcak karşılama için teşekkürler KamilSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Angaralı nede olsa havaya alışıkHappy Muratın hali içler acısıGulumsesoğuk havada sıcak karşılama için teşekkürler KamilSeerf

yok be orhan abi artık izmirin şubat ayını yaşadığımdan beri burasıda banada sert gelmeye başladı Rolleyes
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:sewnde tam kazık yiyeceğin bir yere takılmışsın ne işin var aşağıayrancıda sıhıye neyine yetmezki ol gariban traşı ver dört lira Siyirdimişin aslı dünde biz muratla aynı işi yaptık Baby ama ben anlatmayım Hi
mecburen emmi, öğrenci işleri ile alakalı bir durum için gitmiştim,ösym mi ne haltsa bürosu oradaydı,Smile
Bul
Boşuna sıfır altı dememişler, güzel buluşma olmuş. Adaşım tedbirlik gitmiş Başkente.Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi