Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatrosun(Faruk)şansına
Vallahi balıklara bayıldım.. Merayı gizli tut bence..Siyirdim Afiyet olsun..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Tebrikler Orhan abi çok güzel av olmuş afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
yalova tatar yazdı:ilk resimler izmarit yada gancur diyoruz biz ufaklar gancur irilerinede izmarit diyoruz .baba yengemsiz balığa gitma sen .kokusu taaa buralara kadar geldi.o ilk balıkları halletmadiysen onları mangalda yapacaksın ama temizlemeden oluğu gibi yapacaksın çünkü derisi kalın olduğundan yağda zor biraz boklu kebabunı yapacaksın izmariti yerken nasıl olsa çok rahat ayrılıyor diğerlerinden.Seerf
Tatar,izmariti nerden cıkardın yavHappyizmarit dünkü fotolardaydı,bunların üstekileri mandagöz mercanda altakilerine yorum istiyordumGulumse
Bornova - izmir
Bul
Orhan kardeş büyük balığa bir isim bulamadım. Yalnız balık pullumu pulsuzmu onuda yazsaydın tanımamızda yardımcı olurdu.SAnki istavrit cinsinden bir balıkmış gibi geldi bana .Afiyet olsun.Seerf
Bul
Orhan kardeş tepside 4 tane balık var. üstteki 2 balık erkek mecan.Diğer 2 balığı enişte ile beraber inceledik .Ben erkekmercana benzetsemde eniştem diyorki ben ancak bu balıkları tadına bakarken kesin tanıyabilirim diyor.SelamlarNayirolamaz
Bul
maliyeci51 yazdı:Orhan kardeş tepside 4 tane balık var. üstteki 2 balık erkek mecan.Diğer 2 balığı enişte ile beraber inceledik .Ben erkekmercana benzetsemde eniştem diyorki ben ancak bu balıkları tadına bakarken kesin tanıyabilirim diyor.SelamlarNayirolamaz
Buyrun gelin,temizlenmiş halde duruyorlar enişte lezzetine bi baksın cevabınıda almış oluruzHappySeerf
Bornova - izmir
Bul
abi harika görüntüler..tebrikler..maşallah..
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Orhan abim tebrik ederim..Alkis
Sonunda sırtı sonuç vermiş. İnşallah devamı gelir. Güzel bir gün olmuş.
Afiyetle...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
blue_zaire yazdı:Tebrikler orhan baba daha buyuklerıne ıns..Alkis

bucalıfikret yazdı:orhan baba maşallah eline sağlık yenge şans getirmiş sırtıya devam eline sağlık daha bollarına rast gele.AlkisSeerf

Krizoberill yazdı:Vallahi balıklara bayıldım.. Merayı gizli tut bence..Siyirdim Afiyet olsun..Alkis

rusan yazdı:Tebrikler Orhan abi çok güzel av olmuş afiyet olsun

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
hayrettin-18 yazdı:AlkisOrhanbaba tebrikler.Faruk kardeşim şanslıymış ki böyle balıklar yakalamışsınız.anlamadığım "özel muamele" ne yani şimdi onları yeme mi demek istiyor?yoksa kavanoza koy tv nin üstünde dursunlarmı diyor.Alenen söyle de millet bilsin değilmi .
Afiyet olsun.avlarında bereketli olsun.Rastgele.AlkisSeerf
Bu balıklar her zaman gelmiyorlar,bunları götürürken öküz olma diyorSiyirdim(sözüm meclisten dışarı)ben şanslıları buldum artık,yemlide arapHappysırtıda FarukHappysırada bakalım hangi şanslı arkadaş varSeerfteşekkür ederim HayriSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 4,806 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  Bahadır Sarıcanın Şansına orhanekmekci 49 7,127 13-02-2011, 01:30
Son Yorum: orhanekmekci
  Araphüsonun şansına orhanekmekci 68 7,902 12-10-2010, 07:27
Son Yorum: yycolak
  Lüferlerin devamı Faruk arkadaşımla mariner8 22 3,624 25-10-2008, 19:36
Son Yorum: eşref sürek