Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8 Ocak 2010 Cumartesi Urla Özbek
HIDIR yazdı:denizde olmak bile yeter

Hıdır kardeşim sana katılıyorum, denizde olmak bile yetti Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih abi eline sağlık çok güzel görüntüler.Alkis
Denizin oksijeni ve yaşattığı keyfi yeter. Ruhun dinlenmiştir abi en azından.

Bereketli avlar bir daha ki sefere inşallah. Alkis
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
salih stres atmış oldun birdahaki sefere rast gele..AlkisSeerf
Bul
o cıırrrr sesını beklemek bıle ayrı bır heyecan Gulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Salih,bende kafa dagitmak icin yalniz da olsa denizde saatlerce dolasirim..balik cikmasa da onemli degil..tabii cikarsa bir o kadar daha guzel
diger arkadaslar tutarken sana bir sey takmamasi,ilgincHi..onlarin sahteleri farkli mi acaba...veya bir seylermi degisik...agirliklar..teknenin surati..bilirsin iste...
polarize gozlugun bu ozelligini bilmiyordum...bir denemeli...
kamara cok guzelAlkis...imrenmemek elde degil
bir dahakine bol baliklisina insallah
rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Havanın ve denizin güzelliği yeter de artar bile...
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Atakan_YeniFoca yazdı:Salih abi eline sağlık çok güzel görüntüler.Denizin oksijeni ve yaşattığı keyfi yeter. Ruhun dinlenmiştir abi en azından.
Bereketli avlar bir daha ki sefere inşallah.

Atakan kardeşim teşekkürler, Seerf

bucalıfikret yazdı:salih stres atmış oldun birdahaki sefere rast gele..
Fikret abicim sana da rastgelsin, balık herzaman yakalanır tasa etmedim bile, denizde olmak çok güzel Gulumse

blue_zaire yazdı:o cıırrrr sesını beklemek bıle ayrı bır heyecan
Fevzi kardeşim teşekkürler, rastgele

Krizoberill yazdı:Havanın ve denizin güzelliği yeter de artar bile...
Teşekkürler kardeşim, Gulumse
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Salih,bende kafa dagitmak icin yalniz da olsa denizde saatlerce dolasirim..balik cikmasa da onemli degil..tabii cikarsa bir o kadar daha guzel
diger arkadaslar tutarken sana bir sey takmamasi,ilgincHi..onlarin sahteleri farkli mi acaba...veya bir seylermi degisik...agirliklar..teknenin surati..bilirsin iste...
polarize gozlugun bu ozelligini bilmiyordum...bir denemeli...
kamara cok guzelAlkis...imrenmemek elde degil
bir dahakine bol baliklisina insallah
rastgele

Faruk abicim genelde silikonla avlanıyorlardı, ama silikonlar 10 - 12 cm civarındaydı, yakından geçerken fark ettim ama çok fazla bilgim olmadı, belki salının mesafe ile ilgili sorun olabilir çünkü 3 tekne beraber sırtıya dolaştık hızlarımız aynıydı 2-3 km. civarı.

Gözlük konusunda bana hak vereceksin, hele hava biraz durgun olsun denizin altını süper gösteriyor, mutlaka bir dene vazgeçemeyeceksin.

Kamara biraz dağınık kusuruma bakma, kırmızı koltukları sizin gibi özel dostlarım için yaptırdım insallah oturmanız nasip olur Gulumse
Dünya'nın en pahallı akaryakıtı bizde, benzinin litresi 4 TL civarında ve çok pahalı, basit hesap yapmanız için asgari ücret 630 TL / 4 TL = 158 litre (asgari ücretli bir kişinin aylık kazancı ile alabileceği benzin litresi) onun için içten takma dizel motor tercih etmek zorunda kalıyoruz. dıştan takma motor kullansam teknenin içi de çok rahatlayacak. 6 saat sırtı çektim 2 litre mazot yakmadı bile Seerf
Bul
birdahaki sefere Salih abicim..bu seferklik temiz havayla yetinmişsin.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Salih Reis yazdı:Faruk abicim genelde silikonla avlanıyorlardı, ama silikonlar 10 - 12 cm civarındaydı, yakından geçerken fark ettim ama çok fazla bilgim olmadı, belki salının mesafe ile ilgili sorun olabilir çünkü 3 tekne beraber sırtıya dolaştık hızlarımız aynıydı 2-3 km. civarı.

Gözlük konusunda bana hak vereceksin, hele hava biraz durgun olsun denizin altını süper gösteriyor, mutlaka bir dene vazgeçemeyeceksin.

Kamara biraz dağınık kusuruma bakma, kırmızı koltukları sizin gibi özel dostlarım için yaptırdım insallah oturmanız nasip olur Gulumse
Dünya'nın en pahallı akaryakıtı bizde, benzinin litresi 4 TL civarında ve çok pahalı, basit hesap yapmanız için asgari ücret 630 TL / 4 TL = 158 litre (asgari ücretli bir kişinin aylık kazancı ile alabileceği benzin litresi) onun için içten takma dizel motor tercih etmek zorunda kalıyoruz. dıştan takma motor kullansam teknenin içi de çok rahatlayacak. 6 saat sırtı çektim 2 litre mazot yakmadı bile Seerf
her turlu sirtide bir-kac balik aliyoruz...fakat bu levrek sirtisini bir turlu kiviramadim..sadece 2-3 km...dedigin hiz biraz az galiba..ben mil olarak levrek sirtisini burada 3,5 mil olarak yaptiklarini saniyorum..benim diger sirtilerimde de sirti hizim ortalama 3,5 mildir..bir palamut veya lufer sirtisinde bunu 3,8 e cikaririm...
akaryakitta acele etme..bizde sizlere erecegiz..gecmiyelim de..az once arabaya benzin koydum..1,6 evro..ve bu yukselis devam edecek..sirtide icten motor..veya bizdeki(senin icten motor kasdar olmasada)4 zamanlilar cok ekonomik...baska turlu gezilecek gibi degil..
kamara davetin icin tesekkurler...bizim icinde zevkini bol balikli gunlerde cikar...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,722 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  18 Ocak 2014 Kuşadası Salih Reis 15 2,188 23-01-2014, 19:36
Son Yorum: tahsinmersin
  Cumartesi Eşkina Avı nihatkr 32 4,626 17-04-2013, 13:43
Son Yorum: bahriyeli
  Palamutlar ..............23 Şubat Cumartesi 2013 Sivrice. Torik Orhanbaba 12 2,082 25-02-2013, 19:06
Son Yorum: fish or die
  Dostlarla Cumartesi Keyfi :) xfisher 25 3,103 31-01-2013, 10:42
Son Yorum: xfisher
  18 Kasım 2012 Urla Salih Reis 30 4,515 21-11-2012, 11:30
Son Yorum: Salih Reis
  3 Kasım 2012 Urla - Özbek Salih Reis 13 2,545 06-11-2012, 12:48
Son Yorum: Salih Reis
  sisler içinde kasna avım. 2010 muratcoskun 12 2,497 13-10-2012, 18:18
Son Yorum: muratcoskun
  cumartesi sirti bereketi makineci 48 5,267 13-09-2012, 00:25
Son Yorum: bucalıfikret
  11 Ağustos 2012 , Urla Salih Reis 24 3,686 15-08-2012, 08:34