Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yayına gelll
hayrettin-18 yazdı:Siyirdimzaten tatlısucular olmasa yayın nedir alıkmıdır balıkmıdır bilemeyecektin.tavşan kavurma yiyemeyecektin.Arab ım kulakların çınlasın.SiyirdimHehe
Allah razı olsun arap dan kamil ağamdan uzun ahmet abimden ne varsa o tatlı sucularda var zaten Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:Allah razı olsun arap dan kamil ağamdan uzun ahmet abimden ne varsa o tatlı sucularda var zaten Alkis
Bende katılıyorum sağolsunlar var olsunlar.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
kamil kardeş elinize sağlık yamlız ustam ve sana bir soru soruyorum levrekci (nihat) 92 cm videosunu seyretmiştirsiniz balık pırıl pırıl parlıyor tertemiz sizin yayınlar maşallah çamur deryası otlar içinde insan bunlara bir su tutmazmı ...SiyirdimHeheSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:kamil kardeş elinize sağlık yamlız ustam ve sana bir soru soruyorum levrekci (nihat) 92 cm videosunu seyretmiştirsiniz balık pırıl pırıl parlıyor tertemiz sizin yayınlar maşallah çamur deryası otlar içinde insan bunlara bir su tutmazmı ...SiyirdimHeheSeerf
hay yaşa be fikret abi Seerfçamurda yatan balığı yiyorlar valla ben kum tekirini bile sevmiyorum Siyirdim
Bul
Yeni yılda daha irilerini bekliyoruz KamilAlkisrastgele.
Bornova - izmir
Bul
Sevgili Kamil..

Tebrik ederim..Güzel bir yayın..Bereketli olsun.

Daha önce benim dikkatimi ,yakaladığım bir balıkta çektiği için ,senin balıkta da gözüme çarptı.Yayının kuyruğu normal değil.Yani olması gerektiği gibi değil.Gövdesinden sonra çıkmış gibi duruyor.

Bunu soruşturduk ve doğru olduğunu öğrendik.Küçükken başka bir balığın saldırısı ile kopan kuyruk yerine ,ileride böyle emanet görünümlü bir kuyruk çıkıyormuş..

Rastgele..Sevgiler..
Bul
Kamil agam, bereketli olsun AlkisSeerf güzel görüntüler.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Heyt arslanım yayıncım benim beah.AlkisDaha kocamanlarını tutasın inşallah.Affet
Bul
turna yazdı:Kamil güzel avmış ekibin ellerine sağlık, afiyet olsun. Yayın daha 15 Marta kadar yolu var.

abi bu saatden sonra yayını nerede avlayacağım kış geldi kış Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Albatros-gr yazdı:ekibe tebrikler Kamil..Alkis
guzel baliklar..Alkis
bende Hayrettin gibi bir sey soracagim..o ilk fotodaki arka planda gerili olan naylonun gorevi ne?
daha da buyuklerine
rastgele

akrabam orada yattık gece rüzgar almasın diye arabayı bir tarafa geri kalan yeride onunla ört,dük Siyirdim üşümeyelim diye
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi