Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Arif başlangıçta röportaj alacağın kişinin öz geçmişinide alırsan nasıl olur sence??
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
LeVrEkCi yazdı:ne gibi yaww bunu anlamadım?
Medeni hali,işi, falan gibi.
Gerçi bunları içeren konumuz var ama.burada da olmazmı?...
yycolak yazdı:Medeni hali,işi, falan gibi.
Gerçi bunları içeren konumuz var ama.burada da olmazmı?...
yani istenen buysa kolay arif dikkate alır heralde
LeVrEkCi yazdı:yani istenen buysa kolay arif dikkate alır heralde 
sorular yeterli diyorsanız farketmez.
yycolak yazdı:sorular yeterli diyorsanız farketmez.
arif kendisi belirliyor yalçın abi,
bana sordu böyle bişey yapayımmı dedi bende izin verdim,kimle röportaj yapacagını ve neler soracagını kendisi belirliyor istediğine istediğini soruyor yani..16 yaşındaki kardeşimizin yerine koydum kendimi eğer ben 20 sene evvel böyle bişey yapmak isteseydim kaç kişi cevaplardı kaç kişi bana ilgi gösterrdi diye düşündüm ve sadece güldüm geçtim

zaman değişti bunu en azından bizler hissetmesekte gençler hissetsinler yolları açık olsun..ben genç arkadaşlara sonsuz destek vermekten yanayım ve büyüklere gösteremeyeceğim ayrıcalıkları onlara gösteririm çünkü onlar genç yani yönlendirilmeye yol gösterilmeye ihtiyaçları var..
değerimizi bilenler burada kalıyor peşimizden ayrılmıyor bak buna en büyük örnek rusan dır rusanın siteye girmeye başladıgı günleri hatırlıyorum kaç senedir burada ve saygısına hayranım

gençlere tam destek yani.
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
yycolak yazdı:aynen katılıyorum kardeşim.

Hatırlıyormusun geçen gece Uzun Ahmet abi geldiğinde söz açılmıştı siteye yeni giren gençlerden; ben çok seviniyorum ve istiyorum gençlerin balık tutmaya özenmesini..bu sevdaya kapılan gençler kötü alışkanlıklara girmiyor .. gençlere hepimizin sahip çıkması lazım..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bucalı yazdı:Hatırlıyormusun geçen gece Uzun Ahmet abi geldiğinde söz açılmıştı siteye yeni giren gençlerden; ben çok seviniyorum ve istiyorum gençlerin balık tutmaya özenmesini..bu sevdaya kapılan gençler kötü alışkanlıklara girmiyor .. gençlere hepimizin sahip çıkması lazım..
Doğru söyledin şekerim.sanada aynen katılıyorum.