Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Evet Göksen,bu işte kısmet ve şans önemli faktör.Koca su içinde balık senin yemini bulacak ve kapacak,şans ve kısmet işi.Ustalar alınmasın,tabii ustalık ta var.Ama adam kafayı çalıştırmış galiba.Tabii bu arada tam bilemiyoruz olayı belkide lüfer tutan birini gör düyse oltanın ucundaki balığı yem sanıp,o da lüfer takıp atmış olmasın.:0507: Tabii bu işin şakası,büyük ihtimalle adam bilinçli yaptı onu.Gerçekten çanak kalede çok iyi amatör balıkçı arkadaşlarımız,ağabeylerimiz (ben Çanakka lede iken yaşım gençti) vardı.Çanakkale balık avı için harika bir yerdir, olta balıkçılığı kadar,meraklısına zıpkın avcılığı da vardır.Dalmasını seven arkadaşlar saroza dalmaya giderlerdi (tüplü veya tüpsüz).Ben yüzme bilmediğim için onlara katılamazdım ama balık avına çıkardık.Çok ta çeşit balığı vardır.
Yorumları: 66
Konuları: 0
volkan14 yazdı:BOĞAZDA GEZİNTİ YAPARKEN AKYA YAKALADI
Bayram nedeniyle Çanakkale’ye misafir gelen arkadaşları ile tekne ile boğaza açılan balıkçı Olay Gülen, bir yandan gezinti yaparken bir yandan da canlı lüfer balığı taktığı oltasını denize bıraktı. Nara Burnu açıklarına geldiklerinde oltasına ağır bir şeyin takıldığını fark eden Balıkçı Gülen asılmaya başladı. Bu, oltanın ucunda tekneye yaklaşan 70 kilo ağırlığındaki Akya balığı idi. Arkadaşlarının yardımı ile koca balığı teknesine çıkaran Olay Gülen, “Misafirlerim uğurlu geldi. Bu balık bayram masraflarımı karşılar. Çok sevinçliyim.”dedi.
HABER:ARDA AKÇAL
Nazar etme ne olur çalış seninde olur :0507::0507::0507:
Armağan 1966 Tekirdağ/Antalya
volkan14 yazdı:BOĞAZDA GEZİNTİ YAPARKEN AKYA YAKALADI
Bayram nedeniyle Çanakkale’ye misafir gelen arkadaşları ile tekne ile boğaza açılan balıkçı Olay Gülen, bir yandan gezinti yaparken bir yandan da canlı lüfer balığı taktığı oltasını denize bıraktı. Nara Burnu açıklarına geldiklerinde oltasına ağır bir şeyin takıldığını fark eden Balıkçı Gülen asılmaya başladı. Bu, oltanın ucunda tekneye yaklaşan 70 kilo ağırlığındaki Akya balığı idi. Arkadaşlarının yardımı ile koca balığı teknesine çıkaran Olay Gülen, “Misafirlerim uğurlu geldi. Bu balık bayram masraflarımı karşılar. Çok sevinçliyim.”dedi.
HABER:ARDA AKÇAL
Nazar etme ne olur çalış seninde olur :0507::0507::0507:
Yorumları: 101
Konuları: 19
neyine nazar etcem be biz sadece şanslı dedik millet lafı neresinden anlıyosa artık:/
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
kimsenin kimseye nazar edecek değil bu kısmet işi artık ya kısmet der çıkarız allah ne verdiyse alırız veya alamayız
volkan14 yazdı:neyine nazar etcem be biz sadece şanslı dedik millet lafı neresinden anlıyosa artık:/
amaç muhabbet olsun,kahve bahane Volkan.O arkadaşta öyle katıldı muhabbete.Ne ye nazar edelim ki,kısmet bu.
Yorumları: 101
Konuları: 19
demi bende öyle diyorum kısmet bu zaten gerginlik yaratmaya gerek yok arkadas bidaha daha düzgün bir biçimde muhabbete katılır inş.
Evet volkan,haklısın.Arkadaş biraz sürç-ü lisan etti,ama affola
Yorumları: 221
Konuları: 14
ya bu aralar ülke kıyılarında akya bolluğu var herhal
geçenlerde bizim otelin yan tarafında iki çocuk küçük bi ağla kıyıdan , elle kürüme yapmışlar. tam 6 adet yaklaşık kiloları 9-10 kg. arası akya almışlar. biride ağı delip kaçmış.
bizim otel sahibi tesadüf onları izliyomuş. balıkları görünce 250 ytl satın almış çocuklardan.
bize getirdi balıkları 3 gün boyunca patrona akya pişirdik
tabi ben de balıkları görünce karnım şişti

. biz yıllardır öle balık tutamadık daha; ufacık çocuklar 6 tane birden tutmuşlar.

..................................