Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
abim ve levrekler
Şeekrim kapmışsın yine güzelleri maşallah.Alkisafiyetle.Seerfabine hürmetler.76
Bul
Tebrikler Kamil abi, güzel bir yerde güzel balıkçılık yapmışsınız...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
işin garibi abim eski balıkcıdır serpmeci makaralı oltadan pek anlamaz hele at çekden hiç anlamaz ama hızlı öğreniyor küçük birader ise kaç defa turnaya gittiysek hep havasını almıştır hatta bir seferinde turnayı yakaladım oltayı eline tutuşturdum sonuçmu yine hüsranSiyirdim kaçırdı yine şimdi levrekler sayesinde alevlendi onda bir takım aldım izmirden gelince yurtdışı görevinden gidelim diye tuturur Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
işin iyi tarafı kardeşlerle birlikde olmak helede yeğenlerde varsa daha bir zevkli oluyor sülalece levrekcimi olacaz neSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bereketli olsun kamil abi,balık istedinmi yemeklik balığını çıkartıyorsun ya daha ne olsun öenmli olanda bu tebrikler AlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun kamil abi,balık istedinmi yemeklik balığını çıkartıyorsun ya daha ne olsun öenmli olanda bu tebrikler AlkisSeerf

yok be nihat levreği balıkdan saymıyorumSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:yok be nihat levreği balıkdan saymıyorumSiyirdim
ben tatlı sudan anlamam ağam ben her balığa balık gözüyle bakarım balıksız kalmaktansa her türlü balığı tutarım yerim,ben babamdan öyle öğrendim yenileceğine berabere kal taktiği Gulumsetutulamayıp hiç balık yiyememektense tutabildiğimi tutar yerim..
ereğlideki gümüşleri mezgitleri unutma GulumseSeerf
Bul
ben her türlü sudaki canlıyı yakalamak için mücadele ederim hatırlarsan gümüş yakalıyalım diye tutturmasak serkanla hala ereğlide levrek kovalıyor olurdukGulumse birde gerçekden perch bana haz vermiyor ama yakalamakdanda geri kalmam nede olsa şu ara velinimetim benim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  gazete üstü levrekler LeVrEkCi 67 9,170 02-11-2010, 11:30
Son Yorum: LeVrEkCi
  Abim Sazan Yakalamış Köksal 16 3,342 25-08-2008, 17:17
Son Yorum: LeVrEkCi
  levrekciden levrekler(15-18/06/2007) LeVrEkCi 60 7,693 19-06-2007, 14:09
Son Yorum: andrail gail
  4/6/2006 hafta sonu tuttugum levrekler LeVrEkCi 12 3,675 06-06-2006, 22:40