Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anadoludan Selam Getirdim..
abi dicek bi kelime bulamıyorum arkadaşlar hepsinden bahsetmiş bende ne deyim ALLAH içine sindirsin gönlüne göre versin Affet paylaşım için teşekkürler. tavşanı bende esk de yicemAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ahmet abi gelene de, getirene de selam olsun. Detaylarını bekliyoruz.Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
eşref sürek yazdı:Ahmet abi güzel bir gezi yapmışsın resimlerde harika
bu güzel gezi ve avlarının devamını dilerim rastgele

İlgine teşekkürler sevgili Eşref..

Selamlar..
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi doğayla içiçe nede güzel olmuş bizde gidiyoruz ama günübirlik sizinki bayağı bir uzun olmuş neyse tekrar hoşgeldiniz bol resimli anılarınızı beklerim..AlkisAlkisAlkis

Sağolasın Adaşım..

O Hüso'ya selam söyle..Bir yere kaybolmasın..Seneye kısmetse sizin oradayım..

Sevgiler..
Bul
LeVrEkCi yazdı:herkesn hayali olan dağ taş balık aramak düşüncesini gerçekleştirmek sana kısmet oluyor ahmet abi,
imkanlar dahilinde bunları yapabilmek harika birşey.
hoşgeldin sefa geldin Alkis

Hoşbulduk Canıım Kardeşim..

Özlemişim gerçekten..Orada anlamadım ama gelince farkettim..

Bence isteyen herkes bunları yapabilir..Hava raporu bozuk olmasa şimdi Yozgat yolunda olacaktım.
İstemek yeter yani..İnsanlar gözünde büyütmeye alışmış bir kere..

Selamlar..
Bul
Albatros-gr yazdı:Ahmet abi ..hosgeldin..
av seyahatini guzel gecirdigine sevindim..tabii fotolar cok-cok guzel deAlkis ..eminim bu kadar degildir..once bir dinlen..
sonra devamini bekliyoruz..Seerf

Anlayışına teşekkürler Sevgili Faruk..Av konusunu üstten geçiyoruz ama resimlerden manzaraları yayınlarım..

Selamlar..
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:abi bu yaptığın olayları bi 18 yaşında ruhun deliyse yaparsın birde ihtiyarlığın o keşke demekle geçen anları başlayıp yapmam gereken işte bu dediğin zamanlarda..
sen bu ikisinin arasında hedefi vurmuşsun ,helall..
manzaralar şahane abim, hoş geldin sefalar getirdinSeerfAlkis

Hoşbulduk Ömerciğim..

Teşhisin doğru..Bir ayrıntı var tabii.18 yaşından sonra benim fiziki gelişimim devam etmiş ama ruhum gelişmemiş.SiyirdimO manyak halde kalmışım.Yapacak bir şey yok tabii.Böyle gidecek..Happy

Sevgiler..
Bul
Aleykümselam adaşım Alkis bravo kara avı zevkini de yapmışsın Alkisharika manzara fotoları için teşekkürler , rastgele 76
Bul
mariner8 yazdı:Aleykümselam adaşım Alkis bravo kara avı zevkini de yapmışsın Alkisharika manzara fotoları için teşekkürler , rastgele 76

Sevgili Adaşım..

Dediğin gibi çok zevkli geçti seyahatimiz.Sana da rastgelsin..

Sevgiler..
Bul
abi bizdende arkadaşlare selam olsun eline emeğine sağlık güzel resimleri bizlerle paylaştın rast gele ...AlkisSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi