Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Navigasyon ile balığa gitmek :)
Alper ellerine sağlık.bu paylaşıma harcadığın emek için teşekkürler.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
paylaşım için teşekkürler.
Bul
orhanekmekci yazdı:Kullanmasını bilenlere faydalı cihaz,hele alabalık avı gibi dağda ormanda yer arayanlar içinGulumsepaylaşım için teşekkürler AlperAlkis

ben tesekkür ederim abicim. hakikaten toroslarda buldugumuz yerlere giderken çok faydasini gördük...
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
paylasim icin tesekkurler Alper..
hakikaten cok faydali bir cihaz...bu yaz bende bir tane aldim..
super bir seyAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
tahsinmersin yazdı:Alper ellerine sağlık.bu paylaşıma harcadığın emek için teşekkürler.

ben tesekkür ederim tahsin abim tecrübe etmis oldugum faydalandigim bir bilgiyi sizlerle paylasmak benim içìn bir zevkti...
Bul
bucalıfikret yazdı:paylaşım için teşekkürler.

ben tesekkür ederim fikret abicim Smile
Bul
Alper ellerine sağlık kardeşim.Oldukça faydalı bir program.Yalnız sormak istediğim birşey var.Bu novigasyon ücretsiz mi,yani kontur yada tl harcıyor mu?
Bul
Albatros-gr yazdı:paylasim icin tesekkurler Alper..
hakikaten cok faydali bir cihaz...bu yaz bende bir tane aldim..
super bir seyAlkis

faruk abicim bi de cebe yüklenebiliyor olmasi süper çünkü cebimizi heryere götürüyoruz ve alabalikta ormanda kaybolsak da telefon çekmese de en yakín insan yapimi yapiya götürüyor yol kavsak köprü vb.
Bul
ufuktan26 yazdı:Alper ellerine sağlık kardeşim.Oldukça faydalı bir program.Yalnız sormak istediğim birşey var.Bu novigasyon ücretsiz mi,yani kontur yada tl harcıyor mu?

Tesekkürler Ufuk abicim telefonun wap ve hattin internet baglantisini kapatiyorsun ve ücretsiz kullaniyorsun...
Bul
alperburdur yazdı:Ufuk abicim telefonun wap ve hattin internet baglantisini kapatiyorsun ve ücretsiz kullaniyorsun.

Tamam Alpercim anladım.Kullanmadan önce wap ve interneti kapıyoruz.O zaman direkt uydu -gprs bağlantısı oluyor demek. Smile
Teşekkürler..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi