Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trança'lar
LeVrEkCi yazdı:benim tekne egeye kaç saatte gider yaww sırtı çeke çeke içe içe gideriz,biraz kasar oturan yerlerimiz ağırır 3 güne gideriz Siyirdim
Yav arada kıyıya yanaşıp denize gireriz kaslar çalışırSiyirdim
Bul
levend yazdı:Levrekciyi kandırırsam gelecez işallahGulumse
sen çadır al önce Siyirdim
valla bot var artık motor zaten var heryere gidilebilinir ama saroz tercihim balık açısından ve yakınlık açısından Gulumse
yaz sonu bi saroz organizasyonu yapsak süper olur aslında Gulumse
Bul
Sen bu keyifli avda yokmuydun Fevzi,Murat abini kutlarımAlkisrastgele.
Bornova - izmir
Bul
fevzi bu balıklara oraya gelinir gelinmesine aslında da birgün inşallah Gulumse
Bul
blue_zaire yazdı:Valla levent abi tam bilgim olmamakla birlikte illaki bir akrabalık vardır Siyirdim
Model aynı olunca merak ettimSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:sen çadır al önce Siyirdim
valla bot var artık motor zaten var heryere gidilebilinir ama saroz tercihim balık açısından ve yakınlık açısından Gulumse
yaz sonu bi saroz organizasyonu yapsak süper olur aslında Gulumse
Yav senin çadırın naylonu neyime yetmez.Saroza koşarak gelirim botun senin olsunHadiordanSiyirdimSiyirdimHappyHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:fevzi bu balıklara oraya gelinir gelinmesine aslında da birgün inşallah Gulumse

Gelinmezmi abi ya ben bole 2 tane yakalayacagımı bılsem nerelere gıderım Siyirdim
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
orhanekmekci yazdı:Sen bu keyifli avda yokmuydun Fevzi,Murat abini kutlarımAlkisrastgele.

malesef orhan abi ben yoktum..bu hafta sonu kıyıdan gidiyoruz ins guzel bır rapor yazarım hafta sonuGulumse

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:malesef orhan abi ben yoktum..bu hafta sonu kıyıdan gidiyoruz ins guzel bır rapor yazarım hafta sonuGulumse
İnşallah rüzgarda uygun olurda keyfini cıkarırsın.Bol şanslar,bereketli avlar dilerimGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:İnşallah rüzgarda uygun olurda keyfini cıkarırsın.Bol şanslar,bereketli avlar dilerimGulumse

Saol orhan abim Seerf

KemalİZM'İR !
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kısmetimiz TRANCA. rauf 25 4,318 03-04-2012, 19:12
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi