Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hobi diyordum işim oldu..
o çiçekler lavanta mı??
ürünlerinizi satma konusunda bir sıkıntı yaşar iseniz benimle direk irtibat kurabilirsiniz.
toptan satmanız konusunda alıcı firma olabiliriz.
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy

Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.

Bul
gerçekten çok güzel talebin fazla olmasıda bir o kadar güzel.umarım imkanlarınız elverirde bu işinizi dahada büyütür daha çok kişiye üretiklerinizi ulaştırırsız.
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi ne kadar güzel olmuş emeklilikte ben bile düşünüyorum bu işi en azından üç beş sene kadar yapmayı ama nasipten ötesi olmaz..

Gerçekten çok güzel yapmışsınız tebrikler abi..AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler sevgili Adaşım...

İster hobi olarak ister daha profesyonel olarak....Mutlaka bu işi yapmanı tavsiye ederim..Yardımcı olmam gerekirse lütfen söyle..

Selamlar....
Bul
instinct yazdı:o çiçekler lavanta mı??
ürünlerinizi satma konusunda bir sıkıntı yaşar iseniz benimle direk irtibat kurabilirsiniz.
toptan satmanız konusunda alıcı firma olabiliriz.

Taner Bey...

O çiçekler lavanta değil..Sadece arıların bal alabileceği bir bitki...Latince ismi....PHACELİA TANACETİFO
LİA BENTHAM dır.Dünyada en çok nektar ve polen veren ilk yirmi bitkiden biridir.

Teklifinize ve ilginize teşekkür ederim.Açıklamamda belirtmiştim.Zaten aşırı bir talep görüyorum.Şu anda 4-5 katı üretimim olsa hiç zorlanmadan satarım..

Toptan satmak ise bu konuda asla düşünmeyeceğim bir şeydir.Kurduğum sistem buna müsait değildir...Müşterilerim gelecek sene çıkacak olan ürünlerin parasını bu günden yatırmışlardır..

Selamlar..
Bul
tatar35 yazdı:gerçekten çok güzel talebin fazla olmasıda bir o kadar güzel.umarım imkanlarınız elverirde bu işinizi dahada büyütür daha çok kişiye üretiklerinizi ulaştırırsız.

Erdal Bey..

İyi dileklerinize teşekkürler..Ama fazla bile büyüdü bu iş...Ben bu kadar düşünmemiştim..Çünkü kendime ayıracağım zamanım azalıyor..Bu seviyede kalması için geyret ediyorum..

Sevgiler..
Bul
maşllah abi seni zaiyeret etmek farz oldu.. misafirede bal yok diyecek hain yok bir parmakda olsa tadına bakarızBoboçok harika görüntüler sizde ne cevherler varmış be abim alkışlıyorumAlkis6.7. resimdekiler nedir ben anlayamadım ahmet abiHi
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:maşllah abi seni zaiyeret etmek farz oldu.. misafirede bal yok diyecek hain yok bir parmakda olsa tadına bakarızBoboçok harika görüntüler sizde ne cevherler varmış be abim alkışlıyorumAlkis6.7. resimdekiler nedir ben anlayamadım ahmet abiHi

Sevgili Hüsocum..

Başımın üstünde yerin daima hazır..Her zaman beklerim..Sana balı arılar toplamazsa ben toplarım yine bulurum merak etme..

Övgülerine teşekkürler..

6 resimdekiler Polen..(Çiçek tozu)..Arılar bunu yavrularını beslemek için protein ihtiyacından dolayı depoluyorlar.Birazını ben çalıyorum.HappyTabaktaki renklere dikkatini çekerim.Farklı renklerin her biri başka bir çiçekten alınmıştır.Bilinenlerin dışında bilinmeyen bir çok faydalı yönü olduğu muhakkaktır.

7 resim Arısütü' dür.Orijinal üretilmiş halidir.Bir kovandan ,1-2 gr elde edilir.Bir çok hastalığa deva olan ve terkibindeki maddelerin bazıları hala bilinemeyen, muhteşem bir gıdadır..5 gün içinde ,kendisini gıda olarak kullanan kurtçuğun ,binlerce kat büyümesini sağlar.Bu özellikte başka bir gıda dünyada yoktur.....Tabii ki sahtekarlığı da çok olan bir konudur.

Selamlar..
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Hüsocum..

Başımın üstünde yerin daima hazır..Her zaman beklerim..Sana balı arılar toplamazsa ben toplarım yine bulurum merak etme..

Övgülerine teşekkürler..

6 resimdekiler Polen..(Çiçek tozu)..Arılar bunu yavrularını beslemek için protein ihtiyacından dolayı depoluyorlar.Birazını ben çalıyorum.HappyTabaktaki renklere dikkatini çekerim.Farklı renklerin her biri başka bir çiçekten alınmıştır.Bilinenlerin dışında bilinmeyen bir çok faydalı yönü olduğu muhakkaktır.

7 resim Arısütü' dür.Orijinal üretilmiş halidir.Bir kovandan ,1-2 gr elde edilir.Bir çok hastalığa deva olan ve terkibindeki maddelerin bazıları hala bilinemeyen, muhteşem bir gıdadır..5 gün içinde ,kendisini gıda olarak kullanan kurtçuğun ,binlerce kat büyümesini sağlar.Bu özellikte başka bir gıda dünyada yoktur.....Tabii ki sahtekarlığı da çok olan bir konudur.

Selamlar..

teşekkür ederim abi arısütünü tahmin ettim fakat polenler çok ilginçAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ahmet abi güzel bir hobiniz varmış.ellerinize sağlık.bu iş'te allah sizi mahçup etmesin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Güzel bir uğraş Ahmet abi. Severek yapılan her iş mutluluk verir ve başarılı olur.Ne güzel yine doğa ile başbaşasın.Kolay gelsin,tebriklerAlkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Müzik merakıda bir hobi olabilir Mufi 50 9,584 06-06-2012, 08:46
Son Yorum: yycolak
  hobi diyorum ama işim olacak yalova tatar 27 7,508 21-04-2011, 22:00
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi