Salih Reis yazdı:Faruk abicim yine güzel bir gün geçirmişsin.
Bu görüntüleri gördükten sonra sabah sabah çalışmak bayağı bir zor olacak 
tesekkurler Salih..
insallah yakin zamanda sendse bu gibi goruntulerin icinde bulunursun..
rastgele
LeVrEkCi yazdı:faruk abi balık ve mezeyi beraber tutmuşsun akşama masa şen olmuştur artık u kalamarı ben burada tutamıyorum ya içime dert oluyor her kalamar gördüğümde,
aslında 2 kez denk geldi var demekki ama nasıl tutacagımı bilmediğimden bir türlü beceremedim şansa çapariye geldi 2 kez
,
afiyet olsun rastgele 
tesekkurler Nihat..
eger capariye denk gelmisse,zaten capari saatinde oluyor...kesin sizin oralar da vardir..
gunesin batmasina yarim saat kala,ve ozellikle gunes battiktan sonra,hala aydinlik oldugu bir yarim saat bir sey oluyor ya..iste o kalamarin vurdugu en guzel saat..tabbi karanlik bastiginda da oynamasi cok defa devam ediyor
kalamar dip zemin eristelik olan meralarda olur...bizim burada boyle
bu sahteleri dibe salirsin,ayni capari gibi,ve daha hafif sallarsin..hatta bu konumda da dedigim gibi,deniz dalgali ise sallamadan,teknenin sallanmasi ile de tutuluyor...
kalamar tutuldugunda balik gibi vurmuyor..olta elinde dibe takmis gibi agirlasiyor...ve yukari cekiyorsun...ha unutmadan biz burada kalamari hep dipte aliyoruz..olta kursunu,dibe degdiginde,yarim metre yukari cekip salliyorsun..(kursunu biraz agir koyuyorsun)
biz burada 20-25 metre kadar derinliklerde tutuyoruz..senin avlanacagin meralarda belki daha derinlerde de olur.
kalamari tekneye alirken ,dikkat et,cunku boyali su atiyor...ben elimle suyun icinde iken aliyorum...ensesinden tutup...hafif bogaz kisminda sert bastiriyorum boylece boya atmasini engelliyorum...veya kepce ile de alinmasi bir cozum..
sahtelerim asagida..bunlar iyi is yapiyor...
sadece kostekleri kisa bagla..beden uzerinde donmesin..
daha kurnaz thiolar ustasi olan Orhan abide..
rastgele
naxos 5 yazdı:abi, hayırlı olsun. kalamarlar güzel. devamını dilerim.
tesekkurler Hakan..
bunlardan sizin onunuzde de var..
kursunluk aciklarina cik..capari yaptiginiz meralarda 20-25 metreyi bul gerisi kolay..
afiyet olsun..

tazesi cokta lezzetli oluyor hani