Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aygroup yazdı:Sevgili Bahadır...
Senin dediğin anlamda hepimiz bir çok riskin içindeyiz..Ben gerek teçhizat ve malzeme olarak ,gerekse konu ile ilgili bilgi açısından kendi kendime yetecek donanımdayım..Her duruma ve şarta uyum sağlayarak sakince karar verebilirim.Bundan ötesinde hepimiz Allaha emanetiz..Düşünce tarzım bu olduğu için ben son derece rahatım..
Ve bazen düşünürüm..İstanbulda yürürken ormandaki kadar rahat hissetmiyorum kendimi..Büyük şehirde yaşamak dahi ,daha çok tehlike riski barındırıyor..
Gördüğün gibi oldukça güvendeymişim..
İlgine teşekkürler...Selamlar...
sokakta yürümek gerçekten daha tehlikeli her an tehlike hele hele istanbulda..
geçmiş olsun ahmet abi aman maximum dikkat,
bazen insanın başına en büyük tehlikeler kendine en çok güvendigi anda gelebiliyor..tekrar geçmiş olsun.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
geçmiş olsun abicim.. motoru dikkatli bakmasam resimde bile bulamayacaktım. bizim hemşolar doymaz valla

ellerine sağlık.........
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Uzun_ahmet yazdı:Gülü seven dikenine katlanır derler ama yinede dikkatli olmak gerekiyor her an herşey olabilir bu yüzden yalnız olmamaya gayret gösterilmeli, büyük geçmiş olsun diyorum..
Bir kova balık temizle temizle bitmez misafirlerinize karşı hizmet kusursuz olmuş ellerinize sağlık..

Sevgili Adaşım..İyi dileklerine teşekkürler...
Misafirler Hüsonun hemşerisi dedik ya seni de unutmadık..Ağırlamak için elimizden geleni yaptık..
Selamlar....
LeVrEkCi yazdı:sokakta yürümek gerçekten daha tehlikeli her an tehlike hele hele istanbulda..
geçmiş olsun ahmet abi aman maximum dikkat,
bazen insanın başına en büyük tehlikeler kendine en çok güvendigi anda gelebiliyor..tekrar geçmiş olsun.
Gerçekten haklısın ama kendine güvenmesen zaten bu işi yapman hayal olur..herhalde en doğrusu ölçüyü kaçırmamaya dikkat etmek..Ama kendini öyle bir kaybediyorsun ki farkına varamıyorsun..
İlgine teşekkürler Nihat...
araphüso26 yazdı:geçmiş olsun abicim.. motoru dikkatli bakmasam resimde bile bulamayacaktım. bizim hemşolar doymaz valla
ellerine sağlık.........
Sevgili Hüsom..
Hemşoları doymadan bırakırmıyım..İnan herbirine tek tek sordum..Yanlız bir tanesi Türk kahvesi sordu..Onu yokluktan dolayı yapamadık..O bile bana yara olmuştur..
Sevgiler..
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
aygroup yazdı:Sevgili Hüsom..
Hemşoları doymadan bırakırmıyım..İnan herbirine tek tek sordum..Yanlız bir tanesi Türk kahvesi sordu..Onu yokluktan dolayı yapamadık..O bile bana yara olmuştur..
Sevgiler..
oda tadını kaçırmış senin gibi aşçıyı bulmuş birde kahve istiyor utanmadan
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]