16-07-2010, 10:15
Bilgilendirme için teşekkürler Vedat abi
anladığım kadar bu av şekli benim ekipmanlarımla yapmam çok zor olduğundan klasik avlara devam
rastgele.

Bornova - izmir
Dikey Seğirtme(Vertical Jigging)bazı resimler
|
16-07-2010, 10:15
Bilgilendirme için teşekkürler Vedat abi
![]() ![]()
Bornova - izmir
16-07-2010, 12:19
bu jig konusu iyice oturana kadar en iyisi fazla haşır neşir olayayım sonrasında nasıl olsa işin içine direk gireceğiz
![]() sitedeki resim konusu aslında çok kolaydır bende diğer forumlarda zorluk çekiyorum insan alıştıgı şeyleri daha kolay yapabiliyor,sizin resimlerin boyutları dolayısıyla sıkıntı yaşıyorsunuz yoksa direk konuyla beraber 10 resimi eklentileri yönet tuşunu tıklayarak bilgisayarınızdan yükleyebiliyorsunuz. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,saygılarımla.
16-07-2010, 12:30
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Vedat abi,bu yönteme ilgi duyanlara yararlı olacağı kanaatindeyim.En azından konu hakkında yeterli bilgisi olmayanları (benim gibi) ne nedir,ne değildir gibisinden yüzeysel de olsa bir fikir sahibi yapacaktır umarım.
Teşekkür ederim.. Vedat Abayoğlu yazdı:Raporlarıma resim eklemekte zorlandığım bir gerçektir.Forumumuzda raporlara resim eklemek aslında çok kolay Vedat abi,sözünü ettiğiniz diğer forumların bazılarında ''İmageshack'' gibi resim paylaşım sitelerine önce resimlerinizi upload ediyorsunuz sonra oradan kendi forumunuza yönlendiriyorsunuz falan.Ayrıca bu siteler kanalıyla yüklediğimiz resimlerin geleceği garanti değil.Oysa burada bilgisayarınızdaki bir resmi direk olarak yükleyebilirsiniz. Tahminime göre resimleriniz yüksek kaliteli ve kb.olarak büyük boyutta.500-600 kb.tan yüksek boyutlu resimlerin yüklenmesi hem çok zaman almakta ayrıca yüklendikten sonra izleyenler için sayfanın açılması uzun sürmekte.Net'ten rahatlıkla temin edebileceğiniz ücretsiz resim küçültme programları veya aşağıda linkini verdiğim basit işlemlerle fotolarınızı küçültüp her bir raporunuza 10 adet olmak olmak üzere yükleyebilirsiniz.. Saygılar.. Konuya fotoğraf eklemek : http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=6109 Fotoğraf küçültmenin kolay yolu : http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=6138
16-07-2010, 13:30
vedat ağbi ben istanbul tuzlada oturuyorum..biz jig lere burada halk dilinde at çek diyoruz aralık ocak aylarında çok güzel lüfer ve kofana yakalıyoruz...yalnızzzz..yer ve mekan bilmiyorsanız bu yakalama sitilinde bir tek balık tutma şansınız kocaman bir 0 dır..hayatımda bu kadar balık tuttum bu sitilde balık tutmak kadar keyif almadım...herkeze nasip olur inşallah..saygılar...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
16-07-2010, 14:11
vedat abi vermiş olduğun bilgiler ve balıklar için teşekkürler eline sağlık afiyet olsun rast gele.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
16-07-2010, 20:19
tatlısuda yayın için kullanılma ihtimali varmı acaba bu tekniğin..balık bulucu ile balık yeri tespit edilse yayının jig e saldırma olasılığı kafamı karıştırdı inanın.. bilgiler için teşekkürler
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
19-07-2010, 16:22
kaya yazdı:vedat ağbi ben istanbul tuzlada oturuyorum..biz jig lere burada halk dilinde at çek diyoruz aralık ocak aylarında çok güzel lüfer ve kofana yakalıyoruz...yalnızzzz..yer ve mekan bilmiyorsanız bu yakalama sitilinde bir tek balık tutma şansınız kocaman bir 0 dır..hayatımda bu kadar balık tuttum bu sitilde balık tutmak kadar keyif almadım...herkeze nasip olur inşallah..saygılar...nasıl yani kaya abi biraz açarmısın ?
19-07-2010, 16:22
araphüso26 yazdı:tatlısuda yayın için kullanılma ihtimali varmı acaba bu tekniğin..balık bulucu ile balık yeri tespit edilse yayının jig e saldırma olasılığı kafamı karıştırdı inanın.. bilgiler için teşekkürlerolurmu olur hemde bir ilk olur da derin su lazım heralde buna..tarihe geçersin ![]()
19-07-2010, 16:32
LeVrEkCi yazdı:olurmu olur hemde bir ilk olur da derin su lazım heralde buna..tarihe geçersinderin 50-60 metreye kadar yerler var ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
jigging malzemelerim | ANTALYALI07 | 32 | 8,349 |
23-06-2011, 19:11 Son Yorum: ANTALYALI07 |