Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
selimiye mercanları
bereketli olsun fikret abi 1 sene sonra aynı merada balık tutmak harika olmuş,
2 hp motor işini grmüşya oda güzel olmuş aman patlak havaya dikkat Seerfafiyet şeker olsun Alkis
Bul
Bu raporunu yeni farkettim Abi . Ama bu kadar da olmaz ki , hangi balığı çağırsan o geliyor Siyirdim Yine çok güzel av yapmışsın Abim Alkis Mercanlar da çok güzeller , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun fikret abi 1 sene sonra aynı merada balık tutmak harika olmuş,
2 hp motor işini grmüşya oda güzel olmuş aman patlak havaya dikkat Seerfafiyet şeker olsun Alkis
Fikret'in bahsettiği yer (Selimiye) öyle bir yer ki Nihat açık denizi göremezsin,göl gibi deniz çoğunlukla çarşaf gibi.Bakir kalmış cennet köşelerimizden biri.İki kez orada tatilimi geçirdim ilk fırsatta tekrar görmek istediğim yerlerden..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Lakerda yazdı:Alkis
Tebrikler Fikret kardeşim mercanlar boy olarak ta harika,o merayı herkezle paylaşma kıymetini bil..[Resim: icon7.gif]
Bereketli olsun..

evet abi köydeki balıkçılar sordular merayı tam aksi yeri söyledimHappy
Uzun_ahmet yazdı:Reisim ellerine yüreğine sağlık çok güzel olmuş mercanların maşallahı var sandaldada temizlenmiş mis gibi tavayada yakışmışlar afiyet olsun...

uzunum sandalda temizlemesi güzel oluyur kıyıda temizledinmi insanlara laf anlatıyorsun nerden aldın ne yem kullandın atıyorum yalçının buzluğuna kimse görmüyor balıkları.Seerf

[quote=HAŞİM77]Hay maşallah abim kısmetin hep böyle olsun tavayada ne yakışmışlar.

teşekkür ederim haşim.

[quote=Albatros-gr]Fikret tekrar masallah..
kirmissin mercanlari..boylari da cok guzelAlkisafiyet olsun
az once sargoslarina hayranlikla baktim..simdi mercanlar..ikiside birbirinden guzel
daha da bollarina rastgele

sağol faruk mırmır var diyorlar bir türlü bana kısmet olmadı denemöelere devam .
Bul
mehmet abi nokta atışı yapıyorsun bravo birde kayalık var buruna gelmeden.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Orayı da biliyorum Fikret Orhaniye'den Selimiye'ye gelirken burunda geniş bir park alanı var,arabayı oraya çekip doya doya manzaraya bakardım,yoğun bir sığlık var orada denizin ortalarında.Kimi kayalıklar hemen su altında aynı seviye..
Bul
Sözde merayı açıklamayacaktık..Siyirdim
Bul
Lakerda yazdı:Orayı da biliyorum Fikret Orhaniye'den Selimiye'ye gelirken burunda geniş bir park alanı var,arabayı oraya çekip doya doya manzaraya bakardım,yoğun bir sığlık var orada denizin ortalarında.Kimi kayalıklar hemen su altında aynı seviye..

abi maşallah'ın var bilmediğin yeryok oralarda aynen dediğn yer. o dediğin park alanını arkadaş günü birlikçilere veriyor gidicem birgün çağırıyor resimlerim.AlkisSeerf

Lakerda yazdı:Sözde merayı açıklamayacaktık..Siyirdim

site arkadaşlara can feda.AlkisSeerf
Bul
Alıntı:site arkadaşlara can feda.AlkisSeerf

AlkisSeerfSefiom
Bul
oh oh kırmızılar çok güzelmiş afiyet olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,991 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye karagöz. bucalıfikret 14 2,878 12-09-2013, 13:01
Son Yorum: Cahit Acun
  23 nisan mercanları. bahriyeli 29 3,610 11-05-2013, 21:55
Son Yorum: Antepli 27
  Çarşamba mercanları orhanekmekci 33 4,648 26-11-2012, 23:36
Son Yorum: orhanekmekci
  marmaris selimiye'den lambuka avı bucalıfikret 33 4,638 21-09-2012, 14:01
Son Yorum: orhanekmekci
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,165 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,405 17-09-2012, 23:39