Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şapka yaptırsak nasıl olur?
daha önceki tshirt ve şapkalardan alamamıştım şimdi mutlaka almak isterim hatta birde çok cepli yelek olursa hemen sipariş veririm.
Bul
şapka için erdekten sonra ben sirkeci piyasasındaki dostları bir ziyaret eder fiat alırım bencede güzel olur.
Bul
ustam61 yazdı:Alkisşapka ile birlikte çok cepli arkasında ve ön (sağ veya sol)göğsünde logo olan bir yelek düşünülürmü? daha önce yaptırılan şapkalardan 2 tane almıştım.güneşte çok gezdiğimden mavi olan ön güneşlik tereği renk attı.güneşten etkilenmeyecek renkler seçilse daha iyi olurmu?AlkisSeerf
Hayrettin abi sende shoping e çevireceksin burayı haaSiyirdimben şimdilik bi thisörte fitim ,başka şeylerde çıkarsa ihtiyaç dahilinde alınabilir,(belki işi ticarete döker ben yaparım bunu,,Siyirdim)
Bul
tişort olsa ve orga yetişse süper olur
Bul
şapkada güzel fikir marka şapka alıp örgü logo ilave edilse mi?
Bul
Nihat abi yazlıktan tişörtleri unutma Siyirdim
Bul
ustam61 yazdı:Alkis daha önce yaptırılan şapkalardan 2 tane almıştım.güneşte çok gezdiğimden mavi olan ön güneşlik tereği renk attı.güneşten etkilenmeyecek renkler seçilse daha iyi olurmu?AlkisSeerf
bence iyi olmaz şapkanın solmuşu makbuldur.kıdem meselesi.ne kadar solgun o kadar kıdemBobo.koyu bir sapkanın üstü solunca rengi açılır ve ısıyı emmezBobo ama terek altı koyu kaldığından gün ışığını kırar ve gözler kısılmaz.yani en iyi şapka dışı açık terek altı koyu olandır.böyle şapka çok çok zor bulunur,bu tüzden eski şapka en iyisidir.
iyi bir fikir ilgilenen arkadaş olursa 2 adet sipariş hazır.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Vallaha güzel olur.
Yaz aylarının geldiği şu günlerde gururla taşırız.
Bu arada şapka örnekleri gayet güzel...Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Evet şapka iyi fikirmişte.Yaz gelmeden Nihatcım bu konuya bir el atarmı acaba.Gerçi en sonki t-short işinde biraz zorlandık ama yine ben isterim.Şöyle logolu bir şapka.Gururla taşımak için.76Alkis
Bul
ustam61 yazdı:Alkisşapka ile birlikte çok cepli arkasında ve ön (sağ veya sol)göğsünde logo olan bir yelek düşünülürmü? daha önce yaptırılan şapkalardan 2 tane almıştım.güneşte çok gezdiğimden mavi olan ön güneşlik tereği renk attı.güneşten etkilenmeyecek renkler seçilse daha iyi olurmu?AlkisSeerf
Benimkiler alındığı günkü gibi duruyorlarSiyirdim
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  şapka ödemesi için hesap bilgileri LeVrEkCi 203 31,501 01-06-2011, 16:00
Son Yorum: MaVrUşGiL
  şapka ön talep LeVrEkCi 86 15,681 17-02-2011, 22:32
Son Yorum: LeVrEkCi
  pc den video nasıl yükleye bilirim atilla206 4 1,724 14-06-2009, 00:34
Son Yorum: bucalıfikret
  NASIL AVLANIR ??? alien13 9 2,488 21-11-2007, 00:08