Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğazda levrek buğulama
şu avatarı değiştir sedat yaww yazlık olanı çektim size Gulumse
Bul
evet hemen değirtirsin iğrenç görünüyorum,Hadiordanyolladın dimi abi resmi?(yeni avatarı)
Seerf
Bul
Tropheus yazdı:sen varya sen 10 ögün verseler yersin valla SiyirdimSiyirdim
hadi be ordan kendi tabağını bitirdin benim tabağımdaki levreğin kafasına göz diktin bir kere bandırabilirmiyim diye yalvardın,bende sana hayır dedim.bir ekmeği ben tek başıma yemedim senin gibi.Rolleyes
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:hadi be ordan kendi tabağını bitirdin benim tabağımdaki levreğin kafasına göz diktin bir kere bandırabilirmiyim diye yalvardın,bende sana hayır dedim.bir ekmeği ben tek başıma yemedim senin gibi.Rolleyes
SiyirdimHappyHehe
Bul
caddebostandan sonra yine güzel bir buluşma .güzel bir geceydi daha nicelerine inşallah önümüz yaz olur zannederim.
Bul
Harika vakit geçirildiği yüzlerinizden belli. Levrekçi gene levrekçiliğii göstermiş. Buğulama harika görünüyor.Afiyet olsun.Seerf
Keyfiniz daim olsun,tebrik ederimSmile
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Güzel bir gece olmuş katılan herkezi kutlarım.Allah dostluğunuzu ve birlikteliğinizi hiç bozmasın.Hep daim kılsın.Sevgilerimle.
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Güzel bir gece olmuş katılan herkezi kutlarım.Allah dostluğunuzu ve birlikteliğinizi hiç bozmasın.Hep daim kılsın.Sevgilerimle.
burak abi sizleride aramızda görmekten mutlu oluruz teşekkürler.
Bul
Nihat abi keyifleriniz daim olsun,Seerf bu arada org da tezgahın başındaki maharetlerinide göreceğiz,,Siyirdimson levreğide harcamışsın zaten ,hissenden keseceğim haberin olsunHappy
Bul
guzel bir gece gecirmissiniz....her seyin harika oldugu fotolardan ve videodan belliAlkis
muhabbetiniz daim olsun ....Seerf
nice boyle levrek bugulamali muhabbetlere..Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi