Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Belgeyi aldım
bahriyeli yazdı:hayırlı olsun orhan abi kazasız belasız inşallah.
resimlerde çok güzel cennetten bir köşe sankiGulumse

realdeath yazdı:hayırlı olsun Orhan abi,Seerfşimdiye kadar tekne ile hiç alakam olmadı,,bakalım bundan sonrası nasip,, Ayrıca fotolar mükemmel,oralar zaten güzelmiş ama senin çekiminle daha iyi yansımış resimlere sağolasın abiAlkisSeerf

Bahadır Sarıca yazdı:Hayırlı olsun Orhan abicim.Alkis
MAnzaralar için ayrıca teşekkürler.
Benim de bot için yapmam gerekiyor en kısa zamanda...

Albatros-gr yazdı:Hayirli olsun Orhan abi..
kazasiz -belasiz bol balikli avlarin olsun...
bu hayirli haberi guzel fotolar ile susuledigin icinde ayrica tesekkurler..
tekrar hayirli olsun

ustam61 yazdı:AlkisHayırlı uğurlu olsun Orhan bey.Allah kaza bela vermesin iyi günlerde,bol avlarda kullanmanız dileğimdir.AlkisAlkisSeerf

yycolak yazdı:Heyt yaşasın.Helal sana Orhan Baba.Belgeyide kaptın.Her şey yolunda.Şimdi savulun Orhan abimin naylonu geliyor.Bol balık,bul foto,bol muhabbet.Kim tutar seni.Hayırlı olsun.Kazasız-belasız inşallah.

tahsinmersin yazdı:hayırlısı olsun orhan abi.
gönül rahatlığıyla bol avllar.

rusan yazdı:Hayırlı olsun Orhan abi

Teşekkür ederim arkadaşlarAlkis
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:orhan abi hayırlı olsun,
anladığım kadarıyla tüm evrak ve resimleri isim çıktısıyla birlikte alıp başvuruda bulunuyorsun yani 1 sefer bırakıyorsun sonra gidip alıyorsun doğrumudur?
birde tekneyi kontrole geliyorlrmış bazı yerlerde doğru beyanmı diye galiba.

Aynen Nihat,sabah evrakları bırakırsan aynı gün alma şansım vardı(burası için)evrak olmadığı için biraz bekledim.Tekne ölçüm olayına gelince evet onuda söylediler teknenin bulunduğu yerin adresini aldılar.
Bornova - izmir
Bul
hayırlı olsun orhan abi AffetAlkisAlkis
anlamadığım konu var tekneyi gelip gördülermi yoksa resimlere bakıpmı işi yaptılar.
Bul
murki yazdı:Orhan abi hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle. sağlıcakla rastgele.
Teşekkür ederim MuratSeerf

bucalıfikret yazdı:hayırlı olsun orhan abi AffetAlkisAlkis
anlamadığım konu var tekneyi gelip gördülermi yoksa resimlere bakıpmı işi yaptılar.

Teşekkür ederim Fiko,İzmire geldiğimde detaylarıyla konuşuruzSeerf
Bornova - izmir
Bul
hayırlısı olsun orhan abi kazasız belasız bol balıklı avlar Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Hayırlı olsun Orhan Abi, Allah kazasız belasız ve bol balıklı avlar nasip etsin...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
orhan abi, hayırlı olsun. kazasız belasız... fotolardaki manzaralar da harika.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Hayırlı olsun orhan abi iyi günlerde kullan.Resimler içinde teşekkürler özlemişim oraları altı yıl oldu gidemedim çeşmeye.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Orhan kardeş henüz telefonla ruhsat işlerini ne yaptın diye sorayım diyordum.Birden site aracılığı ile mesaz yazmak istedim.Birde baktım sen işi çoktan bitirmişsin.Tebrikler kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah.
Bul
fish or die yazdı:hayırlısı olsun orhan abi kazasız belasız bol balıklı avlar Seerf

cranium yazdı:Hayırlı olsun Orhan Abi, Allah kazasız belasız ve bol balıklı avlar nasip etsin...

naxos 5 yazdı:orhan abi, hayırlı olsun. kazasız belasız... fotolardaki manzaralar da harika.

HAŞİM77 yazdı:Hayırlı olsun orhan abi iyi günlerde kullan.Resimler içinde teşekkürler özlemişim oraları altı yıl oldu gidemedim çeşmeye.Alkis

maliyeci51 yazdı:Orhan kardeş henüz telefonla ruhsat işlerini ne yaptın diye sorayım diyordum.Birden site aracılığı ile mesaz yazmak istedim.Birde baktım sen işi çoktan bitirmişsin.Tebrikler kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah.

Teşekkür ederim arkadaşlarAlkis
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  adb. (belgemi aldım ) bucalıfikret 38 6,374 13-06-2012, 17:08
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi