Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangi balığa hangi yemi kullanalım?
çok faydalı bilgiler cahit abi teşekkürler.
çipura için verimli yemlerden biride madyadır yakın çevremde madyayla çipura alanlar oldu
benim denemelerimde malesef olmadı.
hatırı sayılır çipuramı sülünezle almıştım:gulumse.
en büyük eşkinayıda canlı tekeyle.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Bilgiler için teşekkürler Cahit bey.rastgeleAlkis
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:benim levrek için en verim aldığım yem canlı ufak izmarirt ve ufak ispari olmuştur,balık hiç dayanamıyor direk atlıyor yeme.
lüferdede en verimli avı canlı zargana ve tek kanca canlı izmaritle yapmışımdır.
değerli bilgiler için teşekkürler cahit abi.Alkis

Sana tamamen katılıyorum.Levrek için en iyi yem bencede canlı İzmarit,Lüfer için de vazgeçilmez yem,Zargana'dır.Teşekkürler Nihat...
Bul
bahriyeli yazdı:çok faydalı bilgiler cahit abi teşekkürler.
çipura için verimli yemlerden biride madyadır yakın çevremde madyayla çipura alanlar oldu
benim denemelerimde malesef olmadı.
hatırı sayılır çipuramı sülünezle almıştım:gulumse.
en büyük eşkinayıda canlı tekeyle.

Çipura için Madya listemize eklenmiştir.Teşekkürler kardeşim...
Bul
orhanekmekci yazdı:Bilgiler için teşekkürler Cahit bey.rastgeleAlkis

Teşekkürler ediyorum Orhan bey..Esen kalın..
Bul
Sevgili Cahit abi,
Bilgiler için teşekkür ederim.Alkis
Biz mercan avlarımızda zaman zaman taze parça sardalya ve fletosunu kullanıyoruz.
Ayrıca Çeşme bölgesi balık çiftliklerinin oldukça fazla olduğu bir yer. Çiftlik çevresi avlarımızda çupra için vazgeçilmez yem çiftlik yemi-9 no-. Gerçi yem demek ne kadar doğrudur o da tartışılır. Ben pek bu yemle av yapmayı sevmiyorum. Zokalı takıma kıstırmanız gerekiyor. Bu bölgedeki balıklar, çiftlik yemine alışkın olduğundan çupra ve diğer balıklarda başka yeme itibar etmiyorlar.
Selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Cahit abi bilgiler için teşekkürler,elinize emeğinize sağlık.
izmir ve çevresinde canlı bırakma olarak;kaya balığı,ispari,teke gibi canlıların dışında
taze sardalya,hamsi ve gümüş hamside kullanılıyor.(mesela ben hep hamsi ve sardalyala avlanırımGulumse).
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
kasap100 yazdı:Sevgili Cahit abi,
Bilgiler için teşekkür ederim.Alkis
Biz mercan avlarımızda zaman zaman taze parça sardalya ve fletosunu kullanıyoruz.
Ayrıca Çeşme bölgesi balık çiftliklerinin oldukça fazla olduğu bir yer. Çiftlik çevresi avlarımızda çupra için vazgeçilmez yem çiftlik yemi-9 no-. Gerçi yem demek ne kadar doğrudur o da tartışılır. Ben pek bu yemle av yapmayı sevmiyorum. Zokalı takıma kıstırmanız gerekiyor. Bu bölgedeki balıklar, çiftlik yemine alışkın olduğundan çupra ve diğer balıklarda başka yeme itibar etmiyorlar.
Selamlarımla...

Sevgili Bahadır,

Sardalye fletosu listemize eklenmiştir.Katkılarınızla çok yararlı olacağına inandığım bir liste ortaya çıktı.Herkes balığa çıkmadan önce bu listeden bir çıktı alıp,yanında bulundursun derim.Teşekkürler ediyorum değerli kardeşim..
Bul
tahsinmersin yazdı:Cahit abi bilgiler için teşekkürler,elinize emeğinize sağlık.
izmir ve çevresinde canlı bırakma olarak;kaya balığı,ispari,teke gibi canlıların dışında
taze sardalya,hamsi ve gümüş hamside kullanılıyor.(mesela ben hep hamsi ve sardalyala avlanırımGulumse).

Sevgili Tahsin,

Başta saydığın Kaya balığı,İspari,canlı Teke ve Sardalya,Levrek balığı için bırakma takımlarda vazgeçilmez yemlerdir.Çok doğru bir tesbit yapmışsın.Hamsi ve Gümüş'de bunlar kadar verimli yemlerdir.Katkıların için teşekkürler ediyorum.
Bul
faydalı bir paylaşım teşekkürler cahit abiAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hangi balığa hangi iğneyi seçmeliyiz? Cahit Acun 22 8,227 16-09-2011, 23:16