Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Av Yasağını Yine Ertelemeye Çalışıyorlzr.
Üç kere denedim beni kabul etmediler.Yinede teşekkürler.
Bul
Kampanyaya katıldım. Geleceğimizi karartmamak için yürekten destekliyorum. Katılanlara da ayrıca teşekkürler.
Bul
sadece katılmakla kalmıyalım tüm dostlarımızı teşvik edelim.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
LeVrEkCi yazdı:katıldım,
teşekkürler toplu email ile duyururum bu kampanyayı.

Teşekkürler.
Bul
Peyamii yazdı:Merhabalar sonuna kadar destekliyorumAlkis

Ama aklıma bir şey takıldı aslında takılmadım kimse kusura bakmasın türkçemizi bozmadan yazılar yazalım toplu mesajla gönderilen bu mailde şuna dikkat ettim;

amatorbalıkcı --->>>yada<<<------ degil tüm ya da ayrı yazılır

Lütfen anlayışla karşılayın !

Kimse mükemmel değildir. Uyarı için teşekkürler.
Bul
tamamdır Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Peyamii yazdı:Merhabalar sonuna kadar destekliyorumAlkis

Ama aklıma bir şey takıldı aslında takılmadım kimse kusura bakmasın türkçemizi bozmadan yazılar yazalım toplu mesajla gönderilen bu mailde şuna dikkat ettim;

amatorbalıkcı --->>>yada<<<------ degil tüm ya da ayrı yazılır

Lütfen anlayışla karşılayın !
Desteğiniz için teşekkürler.
Türkçemizi bozmadan yazılar kullanalım diyebilmek için bizim de dikkatli olmamız gerekmiyormu ? Yanlış anlaşılmasın uzmanı değilim,bende yazılarımızda Türkçemizin gerektiği gibi kullanılması taraftarıyım.Yanlışımın düzeltilmesi yönünde herhangi bir arkadaşımdan uyarı alırsam saygı duyar,teşekkür ederim ama beni uyaranında aynı yanlışı yapmaması kaydıyla. Bir arkadaşıma şunu yanlış yazmışsın diyebilmek için en azından benim de Türkçe imla klavuzu hakkında yeterli bilgiye sahip olmam gerekir.Olmadığı için de hiç bir arkadaşıma bu türden uyarıda bulunmadım.Ama bana göre de :
-İlk cümlenizin sonunda nokta yok.
-''Ama aklıma bir şey takıldı aslında takılmadım'' Anlamını çözemedim ??
-''türkçemizi'' ... Dil (lisan) isimleri büyük harfle başlar,''Türkçemizi'' olmalıydı.
-''mailde'' kelimesi yerine ''e-postada'' yazılabilirdi.
-Gereken yerlerde hiç virgül kullanmamışsınız.
-Son cümlenizin bittiği yerde yine nokta yok.
Bul
oylamaya katılınmıştır..haklı davaya katılmamak elde değilAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
katıldım bile.Keşke avlanmaya başlama tarihide ertelenip,hiç kimseye özel izin çıkartılmayıp daha sıkı ve ciddi bir denetim olsa.Son bir kaç yıldır yazları bulunduğumuz Eneze özel izinle Türkiyenin diğer illerinden avlanmaya gelen tekneler var.Bu ne iştir,böyle giderse kuzey egede kuruyacak,zaten her geçen sene avlarımızda azalma var,bunada bir el atılsa.....Rolleyes
Bul
Lakerda yazdı:Desteğiniz için teşekkürler.
Türkçemizi bozmadan yazılar kullanalım diyebilmek için bizim de dikkatli olmamız gerekmiyormu ? Yanlış anlaşılmasın uzmanı değilim,bende yazılarımızda Türkçemizin gerektiği gibi kullanılması taraftarıyım.Yanlışımın düzeltilmesi yönünde herhandi bir arkadaşımdan uyarı alırsam saygı duyar,teşekkür ederim ama beni uyaranında aynı yanlışı yapmaması kaydıyla. Bir arkadaşıma şunu yanlış yazmışsın diyebilmek için en azından benim de Türkçe imla klavuzu hakkında yeterli bilgiye sahip olmam gerekir.Olmadığı için de hiç bir arkadaşıma bu türden uyarıda bulunmadım.Ama bana göre de :
-İlk cümlenizin sonunda nokta yok.
-''Ama aklıma bir şey takıldı aslında takılmadım'' Anlamını çözemedim ??
-''türkçemizi'' ... Dil (lisan) isimleri büyük harfle başlar,''Türkçemizi'' olmalıydı.
-''mailde'' kelimesi yerine ''e-postada'' yazılabilirdi.
-Gereken yerlerde hiç virgül kullanmamışsınız.
-Son cümlenizin bittiği yerde yine nokta yok.
abi ne diyeyim sana ,,AlkisAlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu gün yine bir güzellik... yycolak 26 3,376 07-09-2009, 01:20
Son Yorum: yycolak
  YouTube yine mahkemelik.. Lakerda 3 1,817 09-05-2008, 18:30
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi