Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baraj gölünde dev TURNA
Turna balığının hiç bir türü ile ile alakası yok bu balığın.
Bul
İnternette yazdığı kadarıyla balık yöresel adıyla şabut (şahut) veya caner balığı adıyla geçiyor .
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Böyle iri bir balığı yakalamak gerçekten de ürkütücü olacaktır. Ama 123 kg. turna diye haberini vermek okuyanları daha da ürkütecektir. Düşünürsek 500 gram turnanın 250 gram balığı bir lokmada yuttuğunu, demekki böyle bir turna varolsa 60 kg. balığı bir lokmada yutacaktır. Oysa resimdeki balık gayet mazlum duruyor bir sazan gibi, insanın suya girip sevesi gelircesine. Bencede balığın günahını almışlar. Alkis
Bul
turna veya caner..
bir gercek var..`123 kilo..
arkadaslari tebrik ederim....
darisi bizim tatli su avcilarin basina..
rastgelesin beyler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yakalayan balıkçıya eyvallah AffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
murki yazdı:Böyle iri bir balığı yakalamak gerçekten de ürkütücü olacaktır. Ama 123 kg. turna diye haberini vermek okuyanları daha da ürkütecektir. Düşünürsek 500 gram turnanın 250 gram balığı bir lokmada yuttuğunu, demekki böyle bir turna varolsa 60 kg. balığı bir lokmada yutacaktır. Oysa resimdeki balık gayet mazlum duruyor bir sazan gibi, insanın suya girip sevesi gelircesine. Bencede balığın günahını almışlar. Alkis
Murat abi ben hem televizyon hemde gazete haberlerinin yalancısıyımSiyirdim,, ama tv de izleyince ilk anda ben turnaya benzettiysemde daha önce turna hakkında okuduklarım aklıma gelince acaba dedim..bu kadar büyük bir turna olması banada mantıksız geliyor..senin hesap doğru bu bakımdan yaniSmile
Bul
canavar gibi korkarım ben yaBig Grin
Bul
realdeath yazdı:Murat abi ben hem televizyon hemde gazete haberlerinin yalancısıyımSiyirdim,, ama tv de izleyince ilk anda ben turnaya benzettiysemde daha önce turna hakkında okuduklarım aklıma gelince acaba dedim..bu kadar büyük bir turna olması banada mantıksız geliyor..senin hesap doğru bu bakımdan yaniSmile
Eyvallah Ömerim, paylaşımın için teşekkürler. Sana sözüm yok, yanlış anlama.Yakalayan kişiyide gönülden tebrik ederim. Büyük ihtimalle habercinin hatasından kaynaklanıyordur. Sonuçta balık hangi tür olursa olsun, helede 123 kg. tarif edilemeyecek bir heyecandır.Gulumse
Bul
ama ne CANER miş be abicim fosil olmuş artıkBobo
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
ustam61 yazdı:Kızılırmakta veya göletlerimizde vardı da bizmi yakalayamadık?geçen yıl bir karışlık yayın yavrularını,parmak kadar sazanları yakalayanlar bakalım bu yıl ne yakalayacaklar merak ediyorum.
cok dogru
aynen katliyorum...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kamil ılıpınardan turna ve yayın tiyoları istiyoruz derhan 1 1,604 25-01-2007, 15:06
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi