Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
işte malzemelerim
Kamil malzemelerin cok-cok guzel..
bol balikli avlarda kullan..
hepsi guzelde,ben bir tanesine dikkatini cekmek istiyorum,asagidaki fotodaki sahte...bende de ondan var(Hakan`in tavsiyesi uzerine almistim)her seyi tutuyor
rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Kamil malzemelerin cok-cok guzel..
bol balikli avlarda kullan..
hepsi guzelde,ben bir tanesine dikkatini cekmek istiyorum,asagidaki fotodaki sahte...bende de ondan var(Hakan`in tavsiyesi uzerine almistim)her seyi tutuyor
rastgele

daha bende ne katiller var akrabam ama dolabın içi öyle karışıkki bulamadım nerelere girdilerse çıkar elbet bugün nede olsa temizlik günü Happy 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Faruk,sahtenin kot numarası varsa bende alayım.Biliyorsun Bahadırla beraber sıfır çekiyozSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Bobo akrabam senin dediğin rapalanın arkasındaki kanca yok dikkat edersen lazım olmuş oradan kullanmışım Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil abi ereğliye giderken getir o katili kapıştıralım benim katillerle..
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,sahtenin kot numarası varsa bende alayım.Biliyorsun Bahadırla beraber sıfır çekiyozSiyirdim

orhan abi bende yok strike pro,nun malı 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:kamil abi ereğliye giderken getir o katili kapıştıralım benim katillerle..

neden olmasın nihatım sen iste kapışırız ama bende başka katillerde var haberin ola Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:neden olmasın nihatım sen iste kapışırız ama bende başka katillerde var haberin ola Siyirdim
tamam abi sen getir iş görsünlerde benimki seninki hiç farketmez yeterki balık tutalım.
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,sahtenin kot numarası varsa bende alayım.Biliyorsun Bahadırla beraber sıfır çekiyozSiyirdim
var abi,onun 11,5 cm`lik olanini daha hic kullanmadim..
fakat su anda dukkandaki malzeme kutumda..
yarin dukkanda not alir..
aksami bildiririm
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
işte benim katillerden biride budurSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  olta balıkçılığı malzemelerim.... ANTALYALI07 17 5,524 04-05-2007, 13:51
Son Yorum: Muptela

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi