Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cumanın balıkları
cranium yazdı:Bizim buralarda da hafta sonu rüzgar şiddetli esecek diye gösteriyor, gözümüz hep hava raporlarında.
Sayfaları her açışta rüzgarın biraz daha hızını kesmesini ümit ediyoruz ama raporlar hep aynı.
Sen bu fırsatı iyi kullanmışsın.3 saat içinde güzel balık almışsın. Tebrikler.
Afiyet olsun.

Hafta sonu evdeyiz,yalnız sizin oralar çok kötü görünmüyo gibi.Bu arada senin tekneden dört kamış atışını görünce bende iki tane salayım dedim 70 metrelerde bu iş olmuyoHappyyarım saatim oltaları ayırmayla geçtiSiyirdim
Teşekkür ederim SerkanSeerf
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:snin foto makinasinin uzerinde kesin mercan kokusu vardir..ondan tekir,sakrabanliklar yapmistirSiyirdim

iste dedigin gibi kiyiya cikarken,kotu havada (ozellikle lodos)boyle tehlikeli oluyor..umarim motora bir sey olmamistir..iceridekileri kuruttuktan sonra,olay cozulur zannedersem...gecmis olsun Orhan abi..baska zamanda boyle mevzularda yazmistik..
durumlari zorlamaya gelmiyor..
ama ne yapacaksin iste...
bu aksam sen taze baliklar ile suslenip, bir yorgunluk atarsin..artik..
afiyetler
Motor bugün görevini yaptı,yalnız telefonla İzmirdeki apt.garaja giriş kumandası iptal arabanın uzaktan kumandası sağlam kalmışGulumseolta takımlarını(hiç kullanmadıklarımı)yıkayarak kuruladım üstlerinede anti pas sıktım fena sayılmazlar.Anti pasda lodos ganimetiSiyirdimbak bakalım tanıdık gelecekmiHappy
Şu anda hala haklarından gelmeye çalışıyomSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Motor bugün görevini yaptı,yalnız telefonla İzmirdeki apt.garaja giriş kumandası iptal arabanın uzaktan kumandası sağlam kalmışGulumseolta takımlarını(hiç kullanmadıklarımı)yıkayarak kuruladım üstlerinede anti pas sıktım fena sayılmazlar.Anti pasda lodos ganimetiSiyirdimbak bakalım tanıdık gelecekmiHappy
Şu anda hala haklarından gelmeye çalışıyomSeerf
kolay gelsin Orhan abi...
ben diger seylerin (kumandalarin ve telefonu)dusunmemistim..sadece olta takimlari olarak dusundum..
boyle seyleri icine su almiyan bir plastik ambalaj icine koymak gerekiyor,fakat ihmal ediyoruz...ne demekse
anti pas tanidik,bizim taraflardan..hemde hediyeli(yani icinde fazladan da var)yukarisindaki sari yazi onu diyor...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
tahsinmersin yazdı:oooo Orhan baba bırak bu mütevaziliği yav.balığın belini kırmışsın.
sabahki balıkları allah elektrik işini bahane ettirip korumuş.yoksa sabahki balıklarda sepete gidicekti.
avların her daim bol olsun,ellerine sağlık.

Teşekkür ederim İsmailSeerfmütavazilik bi tarafa mercan sabahtan iş yapıyor onu kaçırdımHadiordanbalığın maşallahı vardı bugün,sabahtan gidebilseymişim limidi geçermişimGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Hafta sonu evdeyiz,yalnız sizin oralar çok kötü görünmüyo gibi.Bu arada senin tekneden dört kamış atışını görünce bende iki tane salayım dedim 70 metrelerde bu iş olmuyoHappyyarım saatim oltaları ayırmayla geçtiSiyirdim
Teşekkür ederim SerkanSeerf
SiyirdimSiyirdimSiyirdim
bizim avlandigimiz derinlik 16-17 metre..
sen ne yaptin abi..once bir derinligi sorsaydin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:kolay gelsin Orhan abi...
ben diger seylerin (kumandalarin ve telefonu)dusunmemistim..sadece olta takimlari olarak dusundum..
boyle seyleri icine su almiyan bir plastik ambalaj icine koymak gerekiyor,fakat ihmal ediyoruz...ne demekse
anti pas tanidik,bizim taraflardan..hemde hediyeli(yani icinde fazladan da var)yukarisindaki sari yazi onu diyor...

Bir müsibet bin nasihatten iyiymiş,hemen kilitli kapaklı su geçirmez kutu aldım bununda kötü tarafı telefonun sesini duymak zorHadiordanha foto mak.sı takım çantamda oltaların üstündeydi kıl payı oda kurtulduGulumse
Bornova - izmir
Bul
Bereketli olsun orhan abi bahçe papatyalar + balıklar mükemmel emeğine sağlık.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Albatros-gr yazdı:SiyirdimSiyirdimSiyirdim
bizim avlandigimiz derinlik 16-17 metre..
sen ne yaptin abi..once bir derinligi sorsaydin
Yav,biliyom sizin oraların derinliğide bende iki tane atarım dedim onada iki tane kupes gelmezmiSiyirdimgitti yarım saatimHappy
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bir müsibet bin nasihatten iyiymiş,hemen kilitli kapaklı su geçirmez kutu aldım bununda kötü tarafı telefonun sesini duymak zorHadiordanha foto mak.sı takım çantamda oltaların üstündeydi kıl payı oda kurtulduGulumse
yeni kutunu gule-gule kullan..
telefonun sesini duymamaya gelince,onun tek cozumu aklina geldikce(balik vurmaz iken)cagri varmi diye telefona bakmak...
Bul
orhanekmekci yazdı:Yav,biliyom sizin oraların derinliğide bende iki tane atarım dedim onada iki tane kupes gelmezmiSiyirdimgitti yarım saatimHappy
HappyHappyHappy
o iki kupesin kiymetini bil78
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  cuma gecesi balıkları erdekli yücel 11 1,908 19-05-2014, 22:02
Son Yorum: nihatkr
  yalovanın balıkları... kaya 15 2,268 15-01-2012, 23:52
Son Yorum: ufuktan26
  tuzlanın balıkları.... kaya 21 3,402 05-01-2012, 00:24
Son Yorum: eşref sürek
  yeni yılın ilk balıkları orhanekmekci 36 5,467 22-05-2010, 10:38
Son Yorum: orhanekmekci
  şubatın ilk balıkları orhanekmekci 40 7,394 13-02-2010, 01:57