Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bakarmısınız !
Fatih duyarlılığın için tebrik ederim. Biz amatörlerin sirkülere uygun avlanamya dikkat etmesi kadar çevremize karşı duyarlılığımız da çok önemli. Her alanda örnek olmalıyız. Sen bu konuda bilgi alınca olması gerektiği gibi davrandın tekrar tebriklerAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Fatih duyarlılığın için tebrik ederim. Biz amatörlerin sirkülere uygun avlanamya dikkat etmesi kadar çevremize karşı duyarlılığımız da çok önemli. Her alanda örnek olmalıyız. Sen bu konuda bilgi alınca olması gerektiği gibi davrandın tekrar tebriklerAlkis
Ercan abi aynen katılıyorum. Fatihi duyarlılığından ötürü bende tebrik ediyorum. İşin açıkçası toplum olarak sirküleri bilmemekte ve bir çok insan takip etmemekte. Ancak siteye üyeliğimden sonra bu konuda çok tecrübem oldu. Ayrıca çevremede yasakları söyledikçe etrafımdaki insanlarda yasaklar konusunda bilgi sahibi olmaya başladı. Ben 10 kişiye anlatıyorum, onlarda 10 derken 100 kişi, bakmışsın herkezin sirkülerden bilgisi oluyor. Burada bizlerin en büyük görevi yasak avlar, yasak süreler, yasak yerler hususunda etrafımıza bilgiler vermek olarak düşünüyorum. Saygılar. Gulumse
Bul
rast gelsin denir başka bişey denmez bende denedim ama bişey gelmedi valla.
Bul
abi gecen yaz köye giddim hayrabolu karayaşi köyü barajına orada ag atan adamları gördüm paraşüt dedigimiz ufak aglar bilirsiniz belki giddim yanlarına nasl gidiyor deddm rast gele oltayala balık tutmaya calıstılar sonra 1 saat sonra yanlarına giddigimde kovlarını doldurmuslardı oradaki oltacı abilere söyledim jandarmaya ihbar ettiler jandarmaya sagolsun büyük sopa ile kıyı yokladılar misina buldular cektiler parasüt ceza verdiler uyardılar aslında Olta ile ugrassalar daha cok balık alacaklar : )) Happy
RAST GELE
Bul
RastGele yazdı:abi gecen yaz köye giddim hayrabolu karayaşi köyü barajına orada ag atan adamları gördüm paraşüt dedigimiz ufak aglar bilirsiniz belki giddim yanlarına nasl gidiyor deddm rast gele oltayala balık tutmaya calıstılar sonra 1 saat sonra yanlarına giddigimde kovlarını doldurmuslardı oradaki oltacı abilere söyledim jandarmaya ihbar ettiler jandarmaya sagolsun büyük sopa ile kıyı yokladılar misina buldular cektiler parasüt ceza verdiler uyardılar aslında Olta ile ugrassalar daha cok balık alacaklar : )) Happy
RAST GELE

Tebrikler fatih üzerine düşen görevi yapmışsın kucak dolusu teşekkürler.AlkisAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
eyvallah fatihAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
fatih bu davranışın takdire değer,seni tebrik ederimAlkis.
kurallara uyan bir amatör balıkçısı olucaksın.
hep böyle ol.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bugün alıcam takım bakarmısınız ? rebel 7 2,012 12-06-2010, 19:14
Son Yorum: şerpa
  Bi Bakarmısınız Abilerim !!! 09.Mayıs 57Sinan 12 2,976 22-05-2008, 09:27
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi