Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese Selam
Herkese hayırlı vede uğurlu olsun Seerf Faydalı olacaktır.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
adaşım iki tarafada hayırlı olsun Alkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Herkes için hayırlısı olsun.Nihata,Kamile ve sedata teşekkürler.Alkis
Emekleriniz boşa çıkmasın İnşallah.
Bul
Kamil bey hayırlı olsun allah bereketli kazançlar versin rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Hayırlısı olsun malzeme almak için zaten İstanbul a gelecektim malzeme için bi kapı daha açıldı .Gulumse
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Hayırlı olsun birde bizlere canlı yem temininde yardımcı olursa tadından yenmez.Bir ricamda benimgibi yeni başlayan arkadaşlara teknik destek verirse süper olurAlkis
Bul
levend yazdı:Hayırlı olsun birde bizlere canlı yem temininde yardımcı olursa tadından yenmez.Bir ricamda benimgibi yeni başlayan arkadaşlara teknik destek verirse süper olurAlkis
levent beraber gidelim rastgeleye banada spin kamış ve makine ayrıca birçok kanca misina vs lazım stoklar azaldı yaza eksikleri tamamlamam lazım.
doktor gelirsen haber ver.
Bul
Kamil bey hayırlı olsun
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
LeVrEkCi yazdı:levent beraber gidelim rastgeleye banada spin kamış ve makine ayrıca birçok kanca misina vs lazım stoklar azaldı yaza eksikleri tamamlamam lazım.
doktor gelirsen haber ver.
Gideceğin zaman haber verirsen mutlaka gelirim.Çok malz.ihtiyacım var bilenle daha iyi olur benim için
Bul
Öncelikle herkese teşekkür ederim.Tabiki elimden geldiğince yardımcı olurum.Sadece alış veriş için değil fikir alışverişinde bulanmak içinde görüşebiliriz.Buradan özel mesaj atarak,msn yardımıyla yada açılan konular vasıtasıyla görüşebilirim .
msn adresim: kamilseker53@hotmail.com
Herkese hayırlı paylaşımlar dilerim.
Buradan siteyle tanışmama vesile olan sedat kardeşime ve ilgisinden dolayı nihat(Levrekçi) beyede teşekkür ederim.
saygılar.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi