Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
turna avım
Daha buyuklerine insallah Burak abi..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
burak abi uzun bir aradan sonra tekrar hoşgeldinAlkisturnayı yine atçek ile aldın herhalde.. resimden neresi olduğunuda pek çıkaramadım...eğer aynı yere gittiysen mutlaka canlı balıkla denemeler yap..birde tut bırak işini en iyi yapanlardansın buna eminim..rapor için teşekkürler..rast gele Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Burak abi duyarlı davranışın için tebrikler kısmet demek lazım
büyük balıklı avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Burak abi paylaşım için teşekkürler, ayrıca tekrar suya iade ettiğin için kutluyorum sizi.AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
AlkisTebrıkler Burak Abı ornek davranısınız ıcın
Buyusunden gelsın ınsallah sızın oltanıza gelır .

Saygılarımla,
Bul
cümleten teşekkürler. kaşıkla at çek yaparak yakaladım. canlı avla yakalama çalışmalarım sonuç vermedi. inşallah büyümüş olarak yeniden yakalarım.
Bul
araphüso26 yazdı:burak abi uzun bir aradan sonra tekrar hoşgeldinAlkisturnayı yine atçek ile aldın herhalde.. resimden neresi olduğunuda pek çıkaramadım...eğer aynı yere gittiysen mutlaka canlı balıkla denemeler yap..birde tut bırak işini en iyi yapanlardansın buna eminim..rapor için teşekkürler..rast gele Rose

aynı yerde bir turna daha yakaladım ama kamerayı unuttuğumuz için resim çekemedik. o yüzden o rapor yok. herkese rastgele.
Bul
Lakerda yazdı:Örnek davranışınızı kutlarım Burak bey,inşallah bereketli av raporlarınızı da görürüz.Foto biraz daha büyük olsaydı keşke..

foto büyük aslında üzerine tıklarsanız büyük olarak görebilirsiniz sanırım.
Bul
keşke herkes sizin gibi olsa ama malesef.teşekkürler.
Bul
paylaşım için teşekkürler burak abi bıraktığın turna büyüyüp tekrar size gelecektirAlkistrofe avlar dilerim.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi