Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugünde balığa çıktım
Albatros-gr yazdı:Orhan abi oncellikle bu guzel ,bol fotolu ,detayli raporun icin tesekkurler..
denize gidemedigimiz bu gunlerde,inan cok-cok iyi geldiAlkis
kanca ipini toplama aparatin,cok guzel..gule-gule kullan...
dipten balik alamamissin,fakat orta sular seni bos cevirmemis..afiyet olsunSeerf
o 5. fotograf.....senin bu gunku ugurun..sinekten cok ariya benziyor....fakat sana bu gun ugur getirmis...yoksa oldurdunmu onu?Siyirdim
cok sey soruyorum,fakat su asagidaki fotodaki samandiralarida,sormadan edemiyecegim..onlar ag mi?
daha bollarina ve buyuklerine
rastgele

5 fotodaki bal arısıydı aklıma sen geldinHappykendisini rahatsız etmesemde ucup gittiGulumseBende alışkanlık hep dip balıklarını arıyorum,kamışı önceden açsaydım belki biraz daha uskumru alabilirdim.Şamandıralar tekne bağlanan tonozların yerlerini belirliyor.
Teşekkür ederim Faruk,hafta sonu balığa çıkarsanız sizlerede rastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
kasap100 yazdı:Orhan abicim ellerine sağlık...
Bol ve bereketli avların olsun.İp sanırım hortum borusu gibi birşeye sarılmış.Ben de botta kovaya koymuştum.Bu düzene gayet hoş olmuş. NEye sarılı, bilgilendirir misin?
Özenli raporun için ayrıca teşekkür ederim. Umarım hepimiz böyle güzel raporlar veririz.
Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
HAfta sonu da hava gayet iyiWink

Bahadır bunu ben bahçe malzemeleri satan bir yerden aldım
esas hortum sarmada kullanılıyor
iki boyu vardı küçük olanını aldım 3 senedir kullanıyorum demir atarken dikkatlice tutarsan rahatlıkla ip sorunsuz dibe gidiyor
demiri çekerken iki kişi varsa biri demiri çekerken diğeri makarayı sarıyor
sonuna sağlam bir karabina koydum gerektiğinde çapadan ayırıp mesela başka tekneye bağlamada kullanıyorum
ipin kalınlığına göre 200 ile 400 metre rahat alıyor rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
orhanekmekci yazdı:5 fotodaki bal arısıydı aklıma sen geldinHappykendisini rahatsız etmesemde ucup gittiGulumseBende alışkanlık hep dip balıklarını arıyorum,kamışı önceden açsaydım belki biraz daha uskumru alabilirdim.Şamandıralar tekne bağlanan tonozların yerlerini belirliyor.
Teşekkür ederim Faruk,hafta sonu balığa çıkarsanız sizlerede rastgeleSeerf
anladim abi..bizim burada da tekne baglanan tonozlarin yerleri oyle belirleniyor..bende ag icin cok kiyi diye dusundum,ondan sordum
ariya gelince,hele-hele bal arisi bana cok dokunur..Nayirolamazben benim sinekleri tercih ederimSiyirdimen cok kahvenden biraz icerler baska zarar yapmazlarSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhan abi eline emeğine sağlık afiyet olsun rast gele kırmızıları bekliyoruz.SiyirdimAlkisSeerf
Bul
eşref sürek yazdı:Bahadır bunu ben bahçe malzemeleri satan bir yerden aldım
esas hortum sarmada kullanılıyor
iki boyu vardı küçük olanını aldım 3 senedir kullanıyorum demir atarken dikkatlice tutarsan rahatlıkla ip sorunsuz dibe gidiyor
demiri çekerken iki kişi varsa biri demiri çekerken diğeri makarayı sarıyor
sonuna sağlam bir karabina koydum gerektiğinde çapadan ayırıp mesela başka tekneye bağlamada kullanıyorum
ipin kalınlığına göre 200 ile 400 metre rahat alıyor rastgele
cok guzel bir sistem EsrefAlkis
fakat bizde derinlikler z oldugundan,en cok saldigimiz ip 30 metre..pek gerek duyulmuyor,yani ip karismiyor
fakat derinde avlananlar icin cok faydali bir sistemSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
kasap100 yazdı:Orhan abicim ellerine sağlık...
Bol ve bereketli avların olsun.İp sanırım hortum borusu gibi birşeye sarılmış.Ben de botta kovaya koymuştum.Bu düzene gayet hoş olmuş. NEye sarılı, bilgilendirir misin?
Özenli raporun için ayrıca teşekkür ederim. Umarım hepimiz böyle güzel raporlar veririz.
Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
HAfta sonu da hava gayet iyiWink
Eşref kardeşimin önerisiyle bahce hortumunu sardığım bu çıkrığı(makara) capa ipini sardım işe yaradı.iki gün daha buradayım sonra bende ara vereceğim.Teşekkür ederim BahadırSeerf

fish or die yazdı:orhan abi bereketli olsun kalamarları dizmişsin yine hava bugün çok çok güzeldi iyi değerlendirmişsin tavalıklarda çıkmış Seerf yarında böyle olursa yine rapor gelir kesin Alkis
Bugün hava güzeldi yarında güzel olursa değişik avlaklarda şansımı denemek istiyorum.Teşekkür ederim MuratSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Eşref kardeşimin önerisiyle bahce hortumunu sardığım bu çıkrığı(makara) capa ipini sardım işe yaradı.iki gün daha buradayım sonra bende ara vereceğim.Teşekkür ederim BahadırSeerf

İyi fikirmiş biraz daha küçüğünden ben de edinsem iyi olacak.
Eşref abiye de fikir için teşekkürler..Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan abi eline emeğine sağlık afiyet olsun rast gele kırmızıları bekliyoruz.SiyirdimAlkisSeerf
aynenAlkisSeerf
Bul
orhan abicim ellerine sağlık Alkis afiyetler olsunSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:aynenAlkisSeerf

Yapmayın arkadaşlar,bu kırmızıların uğruna dört kez yer değiştirdim.Avlandığım yerde derinlik yetmiş metrelerde belkide fazla yüz metreden fazla capa ipini çekmek varyaSiyirdimson yerde akıl edipde kamışı açtım yoksa iki izmarit bir iki kupesle akşamı yapacaktımGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  29.02.2012 martta nereye gidecez balığa ıspartada? abdullah ilbaş 17 3,391 11-03-2012, 18:48
Son Yorum: breda
  işten balığa 14-10 2010 tahsinmersin 35 4,880 22-10-2010, 23:31
Son Yorum: tahsinmersin
  fikret yalçın'la balığa gitti bucalıfikret 59 7,013 09-06-2010, 11:44
Son Yorum: bucalıfikret
  nihayet balığa cıkabildim orhanekmekci 121 14,434 02-03-2009, 14:58
Son Yorum: blue_zaire
  canım sıkıldı gittim balıga LEVREKCİ LeVrEkCi 28 3,748 05-11-2007, 00:43
Son Yorum: DeNiZKuRdU

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi