Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istavritciden çapariler
LeVrEkCi yazdı:mehmet ali abinin çaparileri balık tutar arkadaşlar inşalah tuttugum balıklarıda raporlarım GulumseGulumseresimler oldugu kadar artık Seerf
bereketli olsun Nihat..
cok guzel gozukuyorlarSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
mehmet abi eline sağlık nihat rast gele.AlkisSeerf
Bul
umarım av bereketli geçer rastgeleSeerf
Bul
bu konuda emeği geçen her kese teşekkürler
Bul
bu çaparilerden birebir kullanan biri olarak tüm dostlara tavsiye ediyorum..Alkispişman olmassınız Gulumse ellerine sağlık mehmet ali abi Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bu çaparilerden birebir kullanan biri olarak tüm dostlara tavsiye ediyorum..Alkispişman olmassınız Gulumse ellerine sağlık mehmet ali abi Rose
Nihata rastgele diyor, sabırsızlıkla raporlarını bekliyoruz. Arabım hayırdır Orduyamı gettin yoksa. Senin Sakarda iş yaparmı bunlar. Mehmet Ali abi kendini çok özlettirdi, aslında zaman ve mekan müsait değil, yoksa kapısını çalmak ve hasret gidermek isterdim kendisiyle.Affet
Bul
murki yazdı:Nihata rastgele diyor, sabırsızlıkla raporlarını bekliyoruz. Arabım hayırdır Orduyamı gettin yoksa. Senin Sakarda iş yaparmı bunlar. Mehmet Ali abi kendini çok özlettirdi, aslında zaman ve mekan müsait değil, yoksa kapısını çalmak ve hasret gidermek isterdim kendisiyle.Affet
yok be muratım keşke gidebilsem mehmet ali abimi bir görebilsem bende çok özledim ..biz çanakkaledeyken botla saroza açılırken bir takım vermişti oradan biliyorumGulumse
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:yok be muratım keşke gidebilsem mehmet ali abimi bir görebilsem bende çok özledim ..biz çanakkaledeyken botla saroza açılırken bir takım vermişti oradan biliyorumGulumse
Özlemlerimiz, hasretlerimiz değişik dostları tanıdıkça artıyor. İnsan herkezi yanında görmek istiyor ama maalesef buda mümkün olmuyor. Artık bir organizasyon olsada balığı boşver hasret giderelim, sohbet edelim, gülelim eğlenelim diye düşünür olduk.SefiomPart83
Bul
murki yazdı:Özlemlerimiz, hasretlerimiz değişik dostları tanıdıkça artıyor. İnsan herkezi yanında görmek istiyor ama maalesef buda mümkün olmuyor. Artık bir organizasyon olsada balığı boşver hasret giderelim, sohbet edelim, gülelim eğlenelim diye düşünür olduk.SefiomPart83

haklısın valla katılmamak elde değilAlkis acaip bir iş değilmi? anlamak çok zorSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Mehmet Ali abiye bol müşteriler , hakikaten el yapımı çapariler çok iş yapıyor denediğim var AlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi