Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
doğa için çal!
Serkan Zülfü Livaneli'nin Ada albümünde de çok güzel şarkılar var.Başta "ada" , "gün olur" ve "gözlerin" vb...Wink Çok şarkı ve türkü var bu amaç için , ayrıca seri "best of .." albümler bile çıkarılabilir ve çalınabilir Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
bende teşekkür ediyorum serkan Affet harika bi paylaşım her zaman aynı yoldayız AffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bu çalışma 3-4 gün önce facebook da dolaşmaya başladıgından beri günde 3-4 kez dinliyorum gerçekten harika bir çalışma,
doğa için yapılan bu çalışmalar için emeği geçen herkesi tebrik ediyorum Alkis
geçen akşam oğlum geldi öğretmen herkes kendi yöresinin şarkısını ezberlesin demiş açtım bu parçayı al sana parça dedim onunda hoşuna gitmiş ve şimdi bu parçaya çalışıyor Gulumse
Bul
şarkı zaten hastası oldugum bır şarkı allah rahmet eglesın bu şarkıyı bıze bırakan KAZIM KOYUNCU kardeşimizide anmış bulunmaktayız . bu guzel paylasım için tesekkurler serkancım elıne saglık .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Alkisgüzel bir paylaşım hep böyle ortamları ve çalışmaları canı gönülden alkışlamışımdır Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Tropheus yazdı:şarkı zaten hastası oldugum bır şarkı allah rahmet eglesın bu şarkıyı bıze bırakan KAZIM KOYUNCU kardeşimizide anmış bulunmaktayız . bu guzel paylasım için tesekkurler serkancım elıne saglık .

Çok önemli olan bu noktayı bize hatırlattığın için sağol Sedat..Allah rahmet eylesin..Yöresel ve kültürel müziğin tüm dünyaya tanıtılması için çok emek vermiş biri idi..Çok ta sevdiğimiz bir sanatçı idi..Nur içinde yetsın..
Bul
Düşünceden eyleme geçilmesi gerekliliği konusunda son derece güzel bir çalışma...
bilgilendirme için teşekkürler SerkanAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
O kadar güzel hazırlanmışlar ki, baştan sona kadar dinlememek mümkün değil. Teşekkürler Serkan. Alkis
Bul
Ben sık sık dinlediğim için şimdi bir baktım aşağılarda kalmış..Yukarı çıkarttım..Alkis
Bul
aygroup yazdı:Ben sık sık dinlediğim için şimdi bir baktım aşağılarda kalmış..Yukarı çıkarttım..Alkis

Eyvallah ahmet abi AlkisAlkis bende tekrar dinleyimde kulağımın pası açılsın.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  doğa resimleri Kamil ILIPINAR 25 5,505 17-06-2009, 13:09
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi