Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Serkan Zülfü Livaneli'nin Ada albümünde de çok güzel şarkılar var.Başta "ada" , "gün olur" ve "gözlerin" vb...

Çok şarkı ve türkü var bu amaç için , ayrıca seri "best of .." albümler bile çıkarılabilir ve çalınabilir
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bende teşekkür ediyorum serkan

harika bi paylaşım her zaman aynı yoldayız

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bu çalışma 3-4 gün önce facebook da dolaşmaya başladıgından beri günde 3-4 kez dinliyorum gerçekten harika bir çalışma,
doğa için yapılan bu çalışmalar için emeği geçen herkesi tebrik ediyorum

geçen akşam oğlum geldi öğretmen herkes kendi yöresinin şarkısını ezberlesin demiş açtım bu parçayı al sana parça dedim onunda hoşuna gitmiş ve şimdi bu parçaya çalışıyor
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
şarkı zaten hastası oldugum bır şarkı allah rahmet eglesın bu şarkıyı bıze bırakan KAZIM KOYUNCU kardeşimizide anmış bulunmaktayız . bu guzel paylasım için tesekkurler serkancım elıne saglık .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Tropheus yazdı:şarkı zaten hastası oldugum bır şarkı allah rahmet eglesın bu şarkıyı bıze bırakan KAZIM KOYUNCU kardeşimizide anmış bulunmaktayız . bu guzel paylasım için tesekkurler serkancım elıne saglık .
Çok önemli olan bu noktayı bize hatırlattığın için sağol Sedat..Allah rahmet eylesin..Yöresel ve kültürel müziğin tüm dünyaya tanıtılması için çok emek vermiş biri idi..Çok ta sevdiğimiz bir sanatçı idi..Nur içinde yetsın..
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Düşünceden eyleme geçilmesi gerekliliği konusunda son derece güzel bir çalışma...
bilgilendirme için teşekkürler Serkan
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
O kadar güzel hazırlanmışlar ki, baştan sona kadar dinlememek mümkün değil. Teşekkürler Serkan.
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Ben sık sık dinlediğim için şimdi bir baktım aşağılarda kalmış..Yukarı çıkarttım..
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
aygroup yazdı:Ben sık sık dinlediğim için şimdi bir baktım aşağılarda kalmış..Yukarı çıkarttım..
Eyvallah ahmet abi

bende tekrar dinleyimde kulağımın pası açılsın.