faruk iade edilişini görmemiştim şimdi resimde gördüm
çekerken bana dedi çabuk video'ya geç çok büyük balık geliyor günün balığı bende demişti fırsat kalmadı videoya almayı neyse sen resimlemişin
kardeşim yalçın iaden için teşekkürler ondan daha büyüklerinide iade etmiştin.
okadar oltanın içinden gele gele bu minik gelmiş.
yalçın abim yunanistandan izmire geldiniz ne büyük şeref sitemiz ailemiz için hakan hocama ve sana sevgilerimi sunuyorum belkide okadar site içinde yine bir ilk bizde oldu renk kattınız orgasnizasyona tüm dostlar adına tekrar teşekkürler..cidden dünya gözü ile sizinle tanışmak isterdim nasip değilmişsizleri
araphüso26 yazdı:yalçın abim yunanistandan izmire geldiniz ne büyük şeref sitemiz ailemiz için hakan hocama ve sana sevgilerimi sunuyorum belkide okadar site içinde yine bir ilk bizde oldu renk kattınız orgasnizasyona tüm dostlar adına tekrar teşekkürler..cidden dünya gözü ile sizinle tanışmak isterdim nasip değilmişsizleri
eyvallah kardeş beni yücelttiğin için
ama düzeltmekte fayda var faruk diyecektin mutlaka
yycolak yazdı:eyvallah kardeş beni yücelttiğin için
ama düzeltmekte fayda var faruk diyecektin mutlaka
haklısın abi faruk abi diyecektim... ama senide en az faruk abim kadar seviyorum isim farketmez nasılsa hepinizi çok seviyorum... bu yanlışlık için de özür dilemiyorum...faruk abi = yalçın abi
sevgili kardeşlerim
sizin nerelerden nerelere
hiç yerinmeden kalkıp buralara gelmenizin
kelimelerle anlatılır bir tarafı yok
tabii bu durum karşısında bizim mutluluğumuzunda anlatılır tarafı yok
sonsuz teşekkürler
sizlerle birlikte olmak gerçekten çoooooooook güzeldi
sağ-sağlim varmanızada ayrıca çok sevindim
hep mutlu ve sağlıklı olun inşallah
faruk ve hakan asıl bizlerin teşekkür etmesi lazım taaaa ülke dışından buralara gelmek paça ister gerçi ben katılamadım ama tlf görüşmelerimiz bile yetti izmir org nasıl olduğunu bilirim ilk org katılmıştım keşke vaktim olsaydıda yine katılsaydım