Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul daydım
hocam sende bi kısmetsizlik varmış furkan rapalayla ne çinekoplar çekmiş AlkisAffetSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
harikasın hocam
yine yeni yeniden güzel bir tanışma merasimi olmuşGulumse
biz bunu artık hep yapıyoruzAlkis
Bul
Hocam çok iyi olmuş ama bir haber verseydiniz keşke...Denk gelebilir ve görüşebilirdik...

Selamlar...
Bul
her ikinizi de tebrik ederim harikasınızAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Güzel ziyaretler ve buluşmalar olmuş Alkis Ayrıca t-shirtler için verdiğiniz emek için çok teşekkür ederiz Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Ufuk hoca,bundan böyle bir ayağın İstanbulda boğaz balık avı paylaşımlarını bekliyoruzAlkisFurkanada teşekkürlerSeerf
Bornova - izmir
Bul
Hocam kutluyorum çok güzel bir gün geçmiştir hemde nihata tişörtleri paketlerken yardımın olmuş ne güzel furkan kardeşimizide görmüşsün tanışmalar iyi geçmiş anlaşılan..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Oğlunuzun okulu hayırlı ve herşey gönlünüzce olsun.
Bul
hocam oğlunuzun okul hayatında başarılar dilerim.Alkis
Bul
aygroup yazdı:Hocam çok iyi olmuş ama bir haber verseydiniz keşke...Denk gelebilir ve görüşebilirdik...

Selamlar...

Vallahi çok güzel olurdu ama o koşuşturmacada akıl edemedik.İnşallah en kısa zamanda görüşürüz abicim.Gulumse
araphüso26 yazdı:her ikinizi de tebrik ederim harikasınızAlkisAlkis

Teşekkürler HüseyinGulumse
thunderbolt yazdı:Güzel ziyaretler ve buluşmalar olmuş Alkis Ayrıca t-shirtler için verdiğiniz emek için çok teşekkür ederiz Alkis

Ben teşekkür ederim.Gulumse
orhanekmekci yazdı:Ufuk hoca,bundan böyle bir ayağın İstanbulda boğaz balık avı paylaşımlarını bekliyoruzAlkisFurkanada teşekkürlerSeerf
Allah ın izniyle öyle Orhan abi.Balık işi de inşallaholur diyelim.Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bugün İstanbul'daydım( Nihat'la(Levrekci) tanıştık:) ) Bahadır Sarıca 32 5,007 30-04-2009, 01:39
Son Yorum: Bahadır Sarıca

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi