Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ekim 2009 ayın avcısı
evet başlıkta yazdığım gibi bune abicim böyle !!
hadi biz bir çoğumuz tanışıyoruz daha önceki org.lardan veya aynı yerlerde oturduğumuzdan..peki ilk defa org.a katılanlara ne oluyor !!

sen bu adamları ne zaman gördün ne zaman kaynaştın da ne zaman sevdin !!

var kardeşim.. başka birşey var.. bu siteye üye olanlar Allah'ın sevdiği kulları.

ben buna inanıyorum artık..faruk abim..hakan hocam..taaa yunanistandan..kamil abim taaa ankaradan kalkmış gelmiş buralara..balık içinmi hıhhhh öyle düşünenler biraz daha düşünedursun...

faruk abiyi ve hakan abiyi hepimiz ilk defa gördük..ama sanki biz daha önce birçok kez görüşmüşüz sanki hep bizimle balik tutmuş gibi.. okadar tatlılar okadar cana yakınlar ki..onları tanıma şansını kaçırdığınız için üzülmelisiniz benceSnifsinf

birazcık olsun yabancılık çek..be abi..herkes toparlanmaya başladı teknenin önünde 6:15 suları...faruk abimin elinde koca bir kahve kolisi..
hakan hocamın elinde kocaman bir yem kolisi ne diyim size ben abicim yaa..
insan değil meleksiniz iyiki varsınız ve iyiki geldiniz bize şeref verdinizAlkis

zaten diğer müdavim üyeleri anlatmaya gerek yok..orhan babanın kalamarları....kamil abinin gopezleri..muratın ısparozları(mercan yatagında bile bulup çıkarttı hayvanı...) ismail abinin şarkıları derken akşam oluverdi

bizede birdahaki org.beklemek ve cok guzel anılar kaldı.

hee balikmı boşverin yaaa varsın olmasın..yinede yemeklik cıktı.
ayıp söylemesi şimdi sofradan kalktım mercanlar şahane...Smile

bunlarda benim makinemden yansıyanlar..kalın sağlıcaklaSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Nihat kardeşim balıklar mukemmel sen onlardan mükemmel tebrik ederim yüregine saglık inşl daha bol olur birdaki sefere .
paylaşımın için teşekkür ederim Afiyet olsunSeerf
Bul
fevzi kardeşim seninde yüregine saglık maşşallahınız var paylaşımınız için teşekkür ederim Afiyet olsunSeerf
Bul
paylaşım için teşekkürler fotoğraflar harika hepinize bol şans
hani nerede organizasyon balıkları,fikret abi unuttun buraları,
Bul
herkese selam bugun sabah 5 arkadaş bı balıga gidelim dedik ve çıktık yola sabah saat 7.30 av bolgesine vardık ama düşündügümüzün aksine felaket bır ruzgar vardı tabi moreller sıfır oldu ama o ruzgara ramen yandaki yaşli abiler yemli balık almaya başladılar içimden bi his tam rapala zaamanı dedi hemen çantayı açtım takımları degiştirdim rapalalardan da en parlak olanlardan bitane çıkardım pirennses 9cm ilk atışta balık bindi evet sedat bugun cok iyi balık alcan dedim kendi kendime ama ilk balıgı çıkaramadım tabi ayrı konu suya geri dondu uyanık ama yılmadan devam balıklar gelmeye başladı bende işin biraz şovuna kaçtım tabi yani uzun lafın kısası bugun rapala şow yaptım daha bolları sizlerin olsun inşallah.47 parça.
NOT.yeri merak eden özelden sora bilir saygılar sevgiler.
birde video eklıyım bagri.
http://www.dailymotion.com/video/xaxix1_cinokop-rapala

BUNLARDAN BENDEN OLSUN SAYGILAR.

NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
herkese selam bugun sabah 5 arkadaş bı balıga gidelim dedik ve çıktık yola sabah saat 7.30 av bolgesine vardık ama düşündügümüzün aksine felaket bır ruzgar vardı tabi moreller sıfır oldu ama o ruzgara ramen yandaki yaşli abiler yemli balık almaya başladılar içimden bi his tam rapala zaamanı dedi hemen çantayı açtım takımları degiştirdim rapalalardan da en parlak olanlardan bitane çıkardım pirennses 9cm ilk atışta balık bindi evet sedat bugun cok iyi balık alcan dedim kendi kendime ama ilk balıgı çıkaramadım tabi ayrı konu suya geri dondu uyanık ama yılmadan devam balıklar gelmeye başladı bende işin biraz şovuna kaçtım tabi yani uzun lafın kısası bugun rapala şow yaptım daha bolları sizlerin olsun inşallah.47 parça.
NOT.yeri merak eden özelden sora bilir saygılar sevgiler.
birde video eklıyım bagri.
http://www.dailymotion.com/video/xaxix1_cinokop-rapala

BUNLARDA BENDEN OLSUN SAYGILAR.Siyirdim

NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tebrikler abi.çok güzel bir av olmuş.tuttuğun yerin,benim eve uzaklığı 300 metre.inş bi gün beraber tutarız.rasgele Smile
Bul
Bu ay seçim gerçekten zor olacak gibi..Bakalım daha neler gelecek...
Bul
LeVrEkCi yazdı:hani nerede organizasyon balıkları,fikret abi unuttun buraları,
nihatım unuturmuyum yarışmaya katılıyorumSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ayın Değil YILIN AVCISI Bu mudanya 12 3,286 17-02-2015, 14:56
Son Yorum: yaser2sultan
  ağustos 2012 ayın avcısı konusu (raporlar) LeVrEkCi 3 9,747 04-09-2012, 19:36
Son Yorum: orhanekmekci
  2012 eylül ayı ayın avcısı raporları LeVrEkCi 0 1,537 04-09-2012, 19:20
Son Yorum: LeVrEkCi