Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr`in intikami
kasap100 yazdı:Dedim sana Faruk abi , bak Arabım da gelmiyormuş.
Balıklar tetanoz iğnesi vuruldularsa sorun yok da , olmadılarsa bakmazlarWinkBoboSiyirdim
yok abicim tetenoz iğnesi olsalar bile olmaz o iş sahteyi görünce adamın iştahı kapınır vallaSiyirdimHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:o yeni rapalayıda tanıyamamışlardırSiyirdimabi şaka bir yana sırtiden sonra rapalaları tatlısu ile yıkamıyormusun?
HappyHappy
yikiyorum Huseyin yine kufleniyorlar..bazilari daha cabuk kufleniyor.herhalde madeni guzel degil bazilarinin
kasap100 yazdı:Faruk abi pazara getir de mazmoz yapalımSiyirdim
İkiliye aynı ana geldiği oluyor mu?
ikiliye ayni anda cok ender oluyor..bizde burada kalamar o kadar bol degil..bir aksamda bir tavalik cikardigimizda bereket versin diyoruz..cok oldugu aksamlar cok az
neyi getireyim pazara mazmoz icin ..?
Bul
araphüso26 yazdı:yok abicim tetenoz iğnesi olsalar bile olmaz o iş sahteyi görünce adamın iştahı kapınır vallaSiyirdimHehe
SiyirdimHappyHappy
Bul
doktor yazdı:Faruk abi intikamın çok kötü olmuş kalamarlar unlanıp doğru tavaya eline emeğine sağlık abim afiyet olsun saygılar.Alkis76
tesekkurler Eren..boyle taze iken acaip lezzetli oluyorlar...fakat sadece 5 tane ..ona da bereket..
sizlerede rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:HappyHappy

neyi getireyim pazara mazmoz icin ..?

Orhan abiye soruyordun ya abi yenlik kalamar diye.....
Eğer bu yakaladıklarını getirecek olursan gene mazmoz olurWinkKokarBobo
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Kimmiş bakayım Faruk kardeşimin avlağını taruman edenHeheellerinize sağlık şimdi sıra o kalamarların yaptılarının hesabını sormaktaHappyafiiiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Valla güzel kalamar almışsınız Abi , tebrikler Alkis Sen yorma bizi diyorsun ama Orhan Abim taş gibi maşallah Hadiordan Daha delikanlısın Abi sen de Wink Yalnız şu kalamr sahtesi bana çok acayip geliyor . Tamam , üstü uskumru gibi ama tipi bozuk yaw Siyirdim Herhalde kalamarların o kocagözleri bizden farklı görüyor. Afiyet olsun Abi Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
kasap100 yazdı:Orhan abiye soruyordun ya abi yenlik kalamar diye.....
Eğer bu yakaladıklarını getirecek olursan gene mazmoz olurWinkKokarBobo
kusura bakma Bahadir,yorgunluktan jeton dusmedi..yaslilik isteSiyirdimsimdi anladim..onlari ben ttavada mazmoz yapsam nasil olur..
fakat getirmeyi dusundum ,ama cok gun var kokarlar
orhanekmekci yazdı:Kimmiş bakayım Faruk kardeşimin avlağını taruman edenHeheellerinize sağlık şimdi sıra o kalamarların yaptılarının hesabını sormaktaHappyafiiiyetler olsunSeerf
tesekkurler Orhan abi..hepsinin hesabi tek-tek sorulacak....her seyin hesabini vereceklerSiyirdimBobo
sizlerede rastgele
Bul
thunderbolt yazdı:Valla güzel kalamar almışsınız Abi , tebrikler Alkis Sen yorma bizi diyorsun ama Orhan Abim taş gibi maşallah Hadiordan Daha delikanlısın Abi sen de Wink Yalnız şu kalamr sahtesi bana çok acayip geliyor . Tamam , üstü uskumru gibi ama tipi bozuk yaw Siyirdim Herhalde kalamarların o kocagözleri bizden farklı görüyor. Afiyet olsun Abi Seerf
cok tesekkur ederim Nedim..guzel sozlerin icinSeerf
kalamar sahteleri boyle oluyor ne demekse....dedigin gibi tipleri bozuk,sanirim suda hareketler yapsin diye bu tipteler..hatta birinde dikkat edersen burun altinda agirlik t var..
sizlerede rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:kusura bakma Bahadir,yorgunluktan jeton dusmedi..yaslilik isteSiyirdimsimdi anladim..onlari ben ttavada mazmoz yapsam nasil olur..
fakat getirmeyi dusundum ,ama cok gun var kokarlar

tesekkurler Orhan abi..hepsinin hesabi tek-tek sorulacak....her seyin hesabini vereceklerSiyirdimBobo
sizlerede rastgele

Aynen abicim tavada götür sen onları....
Offff offff demeden geçemeyeceğim...
Canım çekti şimdi..Afiyet olsunSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr kiyi balikciligi Albatros-gr 17 1,871 11-06-2015, 21:25
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr P.a.R.a.G.a.T. Albatros-gr 23 4,278 06-09-2014, 14:26
  Albatros-gr Ben buyuk sozu dinlerim Albatros-gr 20 2,782 20-08-2014, 17:01
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros-gr cok uzun zaman oldu... Albatros-gr 14 2,617 28-12-2013, 20:57
  Albatros-gr son paragattan 36 saat sonra Albatros-gr 28 3,505 06-09-2013, 00:33
  Albatros-gr programsiz paragat avi Albatros-gr 33 5,312 25-07-2013, 01:36
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 4,805 30-12-2012, 23:17
  9/11/2011 Albatros-gr mirmir avi Albatros-gr 48 7,635 17-11-2011, 16:01
  Mercanlarin intikami ve kurnaz filtre Albatros-gr 54 7,310 21-04-2009, 21:36

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi