Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yalçın'ın ilk çipurası
Harika goruntuler....tebrikler beyler..Alkis
muhabbetiniz daim olsunAffet
Bul
fiko neden kıskanıyon ki gel sanada tutturalım hemde hangi balığı istersen Siyirdim yalçın seni tanıdığıma çok memnun oldum.Affet sanaldan gerçeğe tüm site üyelerimize tavsiye ederim herkesin birbirini yakından tanımasını Affet yazacak çok şey varda işten geldim çok yorgunum Rolleyes kafa basmıyo şimdilik.
ha murki sanada eyvallah dostum askeri yardım için AlkisBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
güzel sitemin,güzel insanları.gene güzellikler içindesiniz.bu mutluluk ve dayanışmalarınızın daim olmasını dilerim.
yalçın abim çipurayı tuttuğunu gördük,artık elin alışmıştır izmirde de tutabilirsin.
hayırlısıyla gelmeni dört gözle bekliyoruz.
yalova daki herkese selamlar.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:güzel sitemin,güzel insanları.gene güzellikler içindesiniz.bu mutluluk ve dayanışmalarınızın daim olmasını dilerim.
yalçın abim çipurayı tuttuğunu gördük,artık elin alışmıştır izmirde de tutabilirsin.
hayırlısıyla gelmeni dört gözle bekliyoruz.
yalova daki herkese selamlar.

a.s tahsin dediğin gibi çuprayı tutturduk eline Siyirdim güzel muhabbet oldu herkesinde kulağını çınlattık.Happy
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:a.s tahsin dediğin gibi çuprayı tutturduk eline Siyirdim güzel muhabbet oldu herkesinde kulağını çınlattık.Happy

zaten resimler herşeyi anlatıyor.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Yalova çıkartması yalçıncım için moral olmuş, Erden reis bu balığı eline tutuşturup resim çekme işi belgeselin 2. bölümümüSiyirdim yalçıncım, buradaki çupralar sana gıcıkmıda taa oralarda yakalıyorsun yuvana dön özletme kendini.Gulumse
Alper 26.11.1958
Bul
Çok güzel buluşma olmuş AlkisAlkisAlkis, Yalçın Abi hadi gözün aydın.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
yalova tatar yazdı:a.s tahsin dediğin gibi çuprayı tutturduk eline HeheSiyirdim güzel muhabbet oldu herkesinde kulağını çınlattık.Happy
tatarım süpersin çuprayı tutturduk eline belli resimde yalçın isteksiz çekilmişSiyirdimHappyBoboHehe
Bul
bucalıfikret yazdı:tatarım süpersin çuprayı tutturduk eline belli resimde yalçın isteksiz çekilmişSiyirdimHappyBoboHehe

SiyirdimSiyirdimSiyirdimSeerfHehe bayramdan sonra daha müsait olsaydık .işte neler var dı sırada .ama kısmet sanada çıkabilir Hehe
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Öncelikle buluşma ve o herşeye değer sohbetiniz için tebrik ederim AlkisAlkis.
Balıklar resimdede görüldüğü gibi yalçın abi tarafından tutuluyor Bobo.
Yalçın abi tebrik ederim darısı daha büyüklerineSeerf.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova dan yalçın a rakip yalova tatar 42 6,126 27-08-2009, 07:27
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi