Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
karadenizden ilginç türler...
Daha bilmediğimiz neler çıkacak bakalım , geçenlerde ilk gece avımda kayış balığı yakalamışım fakat tam olarak balığı bilmediğimden birde kuyruğunu kıvırmasından (tragonya olabilir diye ) çekinip kargaburunla balığı tutup oltadan çıkarmıştım...

Dikkat etmek gerek bilhassa gece avları bu konuda sıkıntılı sanırım...
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
uzman42 yazdı:Daha bilmediğimiz neler çıkacak bakalım , geçenlerde ilk gece avımda kayış balığı yakalamışım fakat tam olarak balığı bilmediğimden birde kuyruğunu kıvırmasından (tragonya olabilir diye ) çekinip kargaburunla balığı tutup oltadan çıkarmıştım...

Dikkat etmek gerek bilhassa gece avları bu konuda sıkıntılı sanırım...
Trakonya kayış balığı gibi kuyruğunu kıvırıp sarılmaz İsmail hoca,esas mezgitte iken dikkatli olmak lazım,çapariye dalan mezgitlerin arasında olabilir ilk anda farkedilmiyor..
Bul
Can,ikinci balık mıgri değil,marmarada avlanan arkadaşlar daha iyi bilirler fotosundan gördüğüm kadar kayış balığına benziyorGulumserastgele.
Bornova - izmir
Bul
Lakerda yazdı:Trakonya kayış balığı gibi kuyruğunu kıvırıp sarılmaz İsmail hoca,esas mezgitte iken dikkatli olmak lazım,çapariye dalan mezgitlerin arasında olabilir ilk anda farkedilmiyor..

Düşündümde haklısın abi , çünkü ilk başta çapari çekildiğinde hiç dikkat etmiyoruz direk toplamaya başlıyoruz, tavsiyeleriniz benim için çok önemli bir dahaki avlarda daha dikkat edeceğim...
AlkisAlkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Balon Balıgına Dikkat Çinekop Beklerken Denk Gelebilir
Bul
gerçekten ilginç balıklar ben de ilk defa görüyorum.Siyirdim şaşırtıcı balıklar var denizde bazen bizede denkgeliyor hemen geri salıyorum...
Bul
gercekten değişik bir tür sanırım bilgissi olan arkadaşlar konu hakkında sanırım bilgi verir diye düşünğyorum..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
3 ve 4ncü resimdekiler kırlangıç cinsi olduğu kesin bizim buralarda sıkça rastlarız
Bul
ekolojik dengenin bozulması bizlere ne gibi sürprizler hazırlayacak bakalımHadiordan
Bul
balıkları resimleyeyim belki faydası olur.

1.resim:üzgün balığı.
2.resim:gelin balığı.
3.resim:kayış balığı.
4.resim:uçan kırlangıç.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Lesepsiyen türler Mufi 13 6,340 15-07-2012, 09:59
Son Yorum: rusan
  arkadaşlar bu ilginç şeyin adını bilen varmı erdekli yücel 42 8,414 19-08-2011, 09:30
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi