Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tekneden ipekle zargana avı
bucalıfikret yazdı:şimdi htırladım biz dönüşlerde araba gibi döndük demekki açıktan dönmek lazım.Alkis
abi sen bence vapur gibi dönmeyi dene zargana avında GulumseHappy ben öyle yapıyorum genişten alıyorum Gulumse
Bul
Yandaki kamışlar hariç bir de motor üstünden!! [Resim: icon7.gif] (el oltası herhalde)..
Bravo vallahi Nihat üstelik bir de video çekimi yapmışsın..
(Ben hızı daha düşük tutuyorum..)
Senin mera (fener) videoda alenen ortaya çıkmış..Smile

Paylaşım için teşekkürler..
Bul
abi on numara olmuş super bir video eline sağlık.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
fener bu sene temmuz başı itibarıyla çok güzeldi mehmet abi hemen hemen her oraya gidişimde daldım,ramazan dolayısı ile dalamıyopum ama kısmetse bayramda ilk işim fenere dalmak olacak.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Yakın plan resimlerde taşlar daha net ortaya çıkmış,orada av için geceleyen olmuyormu Nihat,yasakmı yoksa ?
Bul
Senin fener dalış için mükemmel görünüyor.
Güzel balık yapıyor olmalı.
Sabahın çok erken akşamında güneş batmaya yakın dalışları sonuç verir gibi...Gün için etraf açıklık olduğundan balık kolay barınmaz sanırım.
Dalma kurtları büyüdü galiba.Dalış denince çenem açılıyor.Snifsinf
Bul
Nihat onca sirtiyi ayni anda salmak..hakikaten ustalik isi...abartmiyorum...tekneden sirti yapanlar bunu bilir
bravo dogrusuAlkisAlkisAlkis
Mehmet abi(lakerda) sagolsun kendi kousunun icinde zargana sirtisi modelini verdi...senden de videoyu aldik..bende bu ise takilacagim..sadece senin motor hizin ne kadar ...4 mil var galiba
Bul
Bu kadar sırtıyı bir teknede tek başına kullanmak,onları idare etmek beni aşarSiyirdimtebrikler,paylaşım içinde teşekkürler NihatAlkis
Bornova - izmir
Bul
Lakerda yazdı:Yakın plan resimlerde taşlar daha net ortaya çıkmış,orada av için geceleyen olmuyormu Nihat,yasakmı yoksa ?
yasak değil ama tekneyle gidilebildiğinden dolayı pek geceleyen hiç görmedim ama teknecilerden gece oraya takılan çok nadir de olsa oluyor bende onun için gece boru kurdu ile saat 1 e kadar takıldım şansıma bişey gelmedi ama fenerin etrafını dalarak çok gezdim her taraf kaya ve kayaların altı magara gibi yani balık için ideal yerler var,geçen sene eşkina ve büyükçe bir sargoz tutmuştum bu sene sanıyorum hem ay oldugundan hemde lüferlerden dolayı balık tutamadım seneye inşallah yaz başı deneyeceğim orayı.

yycolak yazdı:Senin fener dalış için mükemmel görünüyor.
Güzel balık yapıyor olmalı.
Sabahın çok erken akşamında güneş batmaya yakın dalışları sonuç verir gibi...Gün için etraf açıklık olduğundan balık kolay barınmaz sanırım.
Dalma kurtları büyüdü galiba.Dalış denince çenem açılıyor.Snifsinf
abi orası mükemmel biryer dalmaya doyulmuyor o kadar güzel manzaralar var hatta bi ara benim akrabamın deniz altı için fotograf makinesi var alıp çekip yayınlıyayım harikadır gerçekten.bayramda dalarım bi aksilik olmazsa çok özledim dalmayı.

Albatros-gr yazdı:Nihat onca sirtiyi ayni anda salmak..hakikaten ustalik isi...abartmiyorum...tekneden sirti yapanlar bunu bilir
bravo dogrusuAlkisAlkisAlkis
Mehmet abi(lakerda) sagolsun kendi kousunun icinde zargana sirtisi modelini verdi...senden de videoyu aldik..bende bu ise takilacagim..sadece senin motor hizin ne kadar ...4 mil var galiba
faruk abi rolantiden biraz hızlıda gittigim oluyor biraz hızı artırdıgımda oluyor duruma göre hızı değiştiriyorum.ipekle zargana avı zevklidir hele bazen 15 numara misinaya büyük zargana geldimi kalama vere vere çekerim Gulumse
orhanekmekci yazdı:Bu kadar sırtıyı bir teknede tek başına kullanmak,onları idare etmek beni aşarSiyirdimtebrikler,paylaşım içinde teşekkürler NihatAlkis
her zaman böyle dolaşmıyorum orhan abi genelde zargananın az oldugu dönemlerde böyle dolaşıyorum zarganayı buldummu 2 seferde işi bitireyim istiyorum ama zargananın bol oldugu yerde 2 kamış 1 el oltasına dönüyorum hemen.teşekkürler.
Bul
hiz bilgileri icinde tesekkurler Nihat...ilk firsatta ipek ile deniyecegim...
rastgele
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi