07-09-2009, 22:21
bucalıfikret yazdı:şimdi htırladım biz dönüşlerde araba gibi döndük demekki açıktan dönmek lazım.abi sen bence vapur gibi dönmeyi dene zargana avında

tekneden ipekle zargana avı
|
07-09-2009, 22:21
bucalıfikret yazdı:şimdi htırladım biz dönüşlerde araba gibi döndük demekki açıktan dönmek lazım.abi sen bence vapur gibi dönmeyi dene zargana avında ![]() ![]() ![]()
07-09-2009, 22:26
Yandaki kamışlar hariç bir de motor üstünden!!
![]() Bravo vallahi Nihat üstelik bir de video çekimi yapmışsın.. (Ben hızı daha düşük tutuyorum..) Senin mera (fener) videoda alenen ortaya çıkmış.. ![]() Paylaşım için teşekkürler..
07-09-2009, 22:31
abi on numara olmuş super bir video eline sağlık.
07-09-2009, 22:34
fener bu sene temmuz başı itibarıyla çok güzeldi mehmet abi hemen hemen her oraya gidişimde daldım,ramazan dolayısı ile dalamıyopum ama kısmetse bayramda ilk işim fenere dalmak olacak.
07-09-2009, 22:38
Yakın plan resimlerde taşlar daha net ortaya çıkmış,orada av için geceleyen olmuyormu Nihat,yasakmı yoksa ?
07-09-2009, 23:30
Senin fener dalış için mükemmel görünüyor.
Güzel balık yapıyor olmalı. Sabahın çok erken akşamında güneş batmaya yakın dalışları sonuç verir gibi...Gün için etraf açıklık olduğundan balık kolay barınmaz sanırım. Dalma kurtları büyüdü galiba.Dalış denince çenem açılıyor. ![]()
07-09-2009, 23:31
Nihat onca sirtiyi ayni anda salmak..hakikaten ustalik isi...abartmiyorum...tekneden sirti yapanlar bunu bilir
bravo dogrusu ![]() ![]() ![]() Mehmet abi(lakerda) sagolsun kendi kousunun icinde zargana sirtisi modelini verdi...senden de videoyu aldik..bende bu ise takilacagim..sadece senin motor hizin ne kadar ...4 mil var galiba
08-09-2009, 04:24
Bu kadar sırtıyı bir teknede tek başına kullanmak,onları idare etmek beni aşar
![]() ![]()
Bornova - izmir
08-09-2009, 09:26
Lakerda yazdı:Yakın plan resimlerde taşlar daha net ortaya çıkmış,orada av için geceleyen olmuyormu Nihat,yasakmı yoksa ?yasak değil ama tekneyle gidilebildiğinden dolayı pek geceleyen hiç görmedim ama teknecilerden gece oraya takılan çok nadir de olsa oluyor bende onun için gece boru kurdu ile saat 1 e kadar takıldım şansıma bişey gelmedi ama fenerin etrafını dalarak çok gezdim her taraf kaya ve kayaların altı magara gibi yani balık için ideal yerler var,geçen sene eşkina ve büyükçe bir sargoz tutmuştum bu sene sanıyorum hem ay oldugundan hemde lüferlerden dolayı balık tutamadım seneye inşallah yaz başı deneyeceğim orayı. yycolak yazdı:Senin fener dalış için mükemmel görünüyor.abi orası mükemmel biryer dalmaya doyulmuyor o kadar güzel manzaralar var hatta bi ara benim akrabamın deniz altı için fotograf makinesi var alıp çekip yayınlıyayım harikadır gerçekten.bayramda dalarım bi aksilik olmazsa çok özledim dalmayı. Albatros-gr yazdı:Nihat onca sirtiyi ayni anda salmak..hakikaten ustalik isi...abartmiyorum...tekneden sirti yapanlar bunu bilirfaruk abi rolantiden biraz hızlıda gittigim oluyor biraz hızı artırdıgımda oluyor duruma göre hızı değiştiriyorum.ipekle zargana avı zevklidir hele bazen 15 numara misinaya büyük zargana geldimi kalama vere vere çekerim ![]() orhanekmekci yazdı:Bu kadar sırtıyı bir teknede tek başına kullanmak,onları idare etmek beni aşarher zaman böyle dolaşmıyorum orhan abi genelde zargananın az oldugu dönemlerde böyle dolaşıyorum zarganayı buldummu 2 seferde işi bitireyim istiyorum ama zargananın bol oldugu yerde 2 kamış 1 el oltasına dönüyorum hemen.teşekkürler.
08-09-2009, 14:58
hiz bilgileri icinde tesekkurler Nihat...ilk firsatta ipek ile deniyecegim...
rastgele |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|